MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 377. bölümü ile yeni sezon açılışını yaptı

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezon açılışını bomba gibi yaptı. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölümünde ekip sürgün edildi.

Arka Sokaklar, 10. yılın açılışını bu cuma akşamı bomba gibi bir bölümle yaptı! Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz'ın olduğu fenomen dizi Arka Sokaklar yeni sezon açılışyla nefes kesti. Heyecanın ve dostluğun hiç bitmediği, zaman zaman değişen kadrosuna rağmen iddiasını sürdüren Arka Sokaklar ekibi dönüyor; hem de daha zorlu görevlerle ve büyüyerek döndü. Arka Sokaklar 377. Bölüm Kanal D'de ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON İLK BÖLÜM ÖZETİ

Evlerimizin salonlarında yine sirenler çalmaya başladı. Kahramanlarımız dönüyor ama ufak bir farkla; bu defa sürgündeler! Rıza baba ve ekibi büyük uyuşturucu baronu Timur'u yakalayıp adalete teslim etti. Rıza baba tam emekli olacakken Timur hapishaneden kaçtı. Mesut, Hüsnü, Ali ve Aylin Timur'u yakalamaya çalışırken yanlışlıkla bir milletvekilinin garsoniyerini 'deşifre' edip Timur'u ellerinden kaçırdılar ve İstanbul'un en belalı yerine, Taşlıtepe'ye sürüldüler. Rıza baba da sürülmemiş ama emeklilik hayallerini ertelemek zorunda kaldı. Yeni yerlerinde ekibe eski dostları Murat da katıldı. Ekibimiz asayiş olaylarına her zamanki gibi müdahale ederlerken, bölgedeki mafya çetesinin ve can düşmanları Timur'un da ekibimiz için planları vardı.Yeni maceralarında onlara Taşlıtepe karakolunun polisleri genç Volkan, emekliliğe gün sayan Halil ve çaycı Hediye'yle, güzel ve kuralcı kimliğiyle tanınan komiser Selin de eşlik etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler