MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 5. bölümde düğün yalanı kontrolden çıkı

Fox Tv'nin beğenilen dizisi Aşk Yeniden son bölümüyle izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Aşk Yeniden 5. bölümde Fatih ve Zeynep'in düğün yalanı iyice kontrolden çıktı ve kendilerini beklemedikleri bir şekilde gelin ve damat olarak buldular.

Aşk Yeniden 5. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Fox Tv ekranlarının eğlence dolu dizisi bu bölümüyle izleyenleri bir kez daha ekranları başına kitledi. İlk bölümünden itibaren izleyenlerin beğenisini kazanan dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan ve Sema Keçik yer alıyor. Büyük beğeni kazananAşk Yeniden dizisinin bu bölümünde Fatih ve Zeynep bir anda kendilerini düğün organizasyonunda gelin ve damat olarak buldular. Olayların bu noktaya geleceğini tahmin etmeyen çiftin başına yine birbirinden eğlenceli olaylar geldi. İzleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Aşk Yeniden 5. bölümüyle 10 Mart Salı akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

AŞK YENİDEN 5. BÖLÜM ÖZETİ

Mukaddes'in Fadik'ten laf almak için söylediği düğün organizasyonu yalanı, kontrolsüz bir şekilde öylesine büyüdü ki, Zeynep ve Fatih'i daha önce hiç bir şey bu kadar zora sokmamıştı. Dedikodu lobisinin düğün davetine yardım etme bahanesiyle Şekercizadelere gelmesi oldukça zamansız bir ana denk geldi. Mukaddes tüm cemiyete rezil olduğu düşündü. Oysa ki herkes halinden memnundu. Aşk Yeniden son bölümde Zeynep ve Fatih büyüyen yalanlarına bir yenisini daha eklemeye çalışırken, kendilerini bir anda düğün davetinin ortasında buldular.

AŞK YENİDEN DİZİSİNİN KONUSU

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan'ın peşinden Amerika'ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye'ye geri döner. Diğer tarafta Amerika'ya eğitim için giden Fatih'in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye "Aşk Yeniden" FOX'ta!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler