MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 6. bölümde Zeynep'e kötü haber

Eğlenceli dizi Aşk Yeniden son bölümünde Fatih ve Zeynep'in başbaşa tatilleri beklenmedik bir haberle yarı da kaldı. Kötü bir haber alan Zeynep ve Fatih, apar topar İstanbul'a dönmek zorunda kaldılar. Aşk Yeniden 6. bölümüyle 17 Mart'ta ekrana geldi.

Merakla beklenen Aşk Yeniden dizisinin 6. bölümü 17 Mart Salı akşamı Fox Tv'de ekrana geldi. Reytinglerde birinciliği kimselere kaptırmayan Aşk Yeniden son bölümde Zeynep ve Fatih yeni maceralar yaşadılar. İlk bölümünden itibaren izleyenlerin beğenisini kazanan ve oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan ve Sema Keçik gibi oyuncuların yer aldığı Aşk Yeniden bu bölümde de izleyiciyi ekrana bağladı.

Sevilen dizi Aşk Yeniden 6. bölümde Şevket kızını kaybetme tehkikesiyle karşı karşıya kaldı. Fatih'le Zeynep bir aile olarak başbaşa vakit geçirdi. Zeynep uzun zaman sonra her şeyden uzakta ve mutluydu ancak bu mutluluğa gölge düştü. Zeynep'in korktuğu başına geldi.

AŞK YENİDEN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Fatih'le Zeynep bir aile olarak herkesten uzak, başbaşa vakit geçirdi. Ancak Şevket'in gelişi tüm düzeni bozdu. Şevket'i Rize dönüşünde bir sürpriz bekliyordu. Meryem, yıllar sonra Şevket'in karşısına çıktı. Şevket, kızını kaybetme gerçeğiyle karşı karşıya kaldı. Aşk Yeniden son bölümde bunun için hem Fatih'i mutlu edecek, hem de Zeynep'i Meryem'den uzaklaştıracak bir yol buldu. Onları, tatile gönderdi. Balayına çıkan Fatih ve Zeynep romantik olduğu kadar komik anlar yaşadılar. Zeynep belli etmek istemese de Fatih'i kıskandı.

ZEYNEP VE FATİH BAŞBAŞA KALDI

Zeynep,bu tatilin sebebini bilmese de ilk defa tüm sıkıntılardan uzakta güzel bir tatil geçirmekteydi. Ne peşlerine düşen Mukaddes ve İrem'den ne de onu bekleyen tehlikeden haberi vardı. Aşk Yeniden 6. bölümde uzun zaman sonra her şeyden ve herkesten uzaktaydı. Fakat mutlulukları uzun sürmedi. İstanbul'dan gelen bir haberle apar topar dönmek zorunda kaldılar. Sonunda, Zeynep'in korktuğu şey, başına geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler