MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden son bölümünde Fatih vuruldu

Aşk Yeniden 15. bölümü izleyicilerine keyifli bir salı akşamı yaşattı. Aşk Yeniden son bölümünde Reis'in Ertan konusunu öğrenmesinden korkan Fatih büyük panik yaşadı ve olmayacak maceralara atıldı.

Sürpriz gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı Aşk Yeniden son bölümünde işler yine sarpa sardı. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı ve oyuncu kadrosunda Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan ve Sema Keçik gibi isimlerin yer aldığı Aşk Yeniden 15. bölümde Fatih, Ertan ile yüzleşir ancak bu yüzleşme esnasında başına geleceklerden haberi yoktu. Aşk Yeniden son bölümündeErtan'ın düğünü bastığı gecenin sonrasında olanları görüp belgeleyen kişi Fatih'e ve olaya karışan diğer kişilere mesajlar atmaya devam etti. Reis Baba'nın Ertan gerçeğini öğrenmesinden korkan Fatih, başını daha büyük belalara soktu. Fatih Ertanla yüzleşmek için bir adım attı ama yine işleri karıştırdı. Fatih, Ertan'la görüşmeye 4 kişi gidince çok büyük bir sürprizle karşılaştı Aşk Yeniden 15. bölümü 19 Mayıs Salı akşam Fox ekranlarına geldi.

AŞK YENİDEN 15. BÖLÜM ÖZETİ

Ertan'ı bulan Şevket'in sözleriyle, bir anda alt üst olan Zeynep ve Fatih'in kurtarıcısı Orhan olur. Aşk Yeniden 15. bölümde Orhan'ın müdahalesi Selin'le aralarının açılmasına sebep olurken, Şevket'in başını derde soktu. Fatih bir yandan Şevket'e yardım etmeye çalışırken diğer yandan kendilerini tehdit eden mesajların peşine düştü. Fatih ve fedaileri mesajları atan kişiyle buluşmaya giderken kızlar da gizlice onları takip etti. Buluşma yerinde herkesten habersiz bekleyen biri daha vardı. Kızların da ortaya çıkmasıyla Fatih düğün gecesi olanları anlatmak zorunda kaldı. Meryem'in İsviçre'ye dönme haberini alan Şevket, Aşk Yeniden son bölümde Zeynep'i de kaçıracağı düşüncesiyle çay toplamayı bahane ederek bütün aileyi Rize'ye götürmeye karar verdi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler