MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atv yayın akışında bugün Fenerbahçe-Antalyaspor maçı var

Futbol severlerin merakla beklediği Fenerbahçe-Antalyaspor maçı bugün Atv canlı ve uydu yayın akışında! Peki, Atv yayın akışında yer alan Fenerbahçe-Antalyaspor maçı bugün saat kaçta? İşte, Atv yayın akışının detayları!

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından Atv canlı ve uydu yayın akışında bugün önemli bir karşılaşma ekrana geliyor. Başta Fenerbahçeli taraftalar olmak üzere futbol severlerin merakla beklediği Fenerbahçe-Antalyaspor maçı bugün Atv'de! Türk televizyonlarının en çok tercih edilen kanallarından Atv'de her kesime hitap eden gündüz ve akşam kuşağı programlarının yanı sıra futbol severlerin yüzünü güldüren programlar da var. Atv gündüz kuşağında bugün: gündemin çarpıcı başlıklarından oluşan Kahvaltı Haberleri, kayıpların ve cinayetlerin aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert, gün içerisindeki son dakika gelişmelerinin nabzının tutuldupu Atv Gün Ortası Bülteni ve uzman kişilerin de katılımıyla gerçekleşen, sağlık sorunlarına çözüm önerilerinin yer aldığı Sağlıklı Mutlu Huzurlu programı var. Peki, futbol karşılaştırmalarına ve spor yorumcularının tartıştığı programlara sık sık yer veren Atv yayın akışında bugün ne var?

İŞTE ATV YAYIN AKIŞINDA BUGÜN

06.45 KAHVALTI HABERLERİ

Melih Altınok'un sunduğu "Kahvaltı Haberleri", hafta içi her sabah en önemli, en ilgi çekici ve en renkli haberlerle ekrana geliyor. Kahvaltı Haberleri, 7 Eylül Pazartesi gününden itibaren, hafta içi her gün 06.45'te Atv'de

10.00 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, faili meçhul cinayetleri ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

13:00 ATV GÜN ORTASI BÜLTENİ

Nihan Günay'ın sunumuyla, hafta içi her gün 13.00'te Atv'de ekrana gelen son dakika gelişmeleri, siyaset ve ekonomi haberleri, anne - bebek ve sağlık konularında özel dosyalar, hepsini ekrana taşıyor.

13:40 SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU

Sunuculuğunu Nilüfer Bereket'in yaptığı, hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan program, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayatın formüllerini ekrana getirirken; uzman kişilerle hem modern tıbbın gerekleri hem de doğal tedavi yöntemleri ile sağlık sorunlarına çözüm önerileri izleyicilere aktarılıyor.

16:30 ESRA EROL'DA

Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 9 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, Atv ekranlarında sürprizleriyle devam ediyor.

18:45 FENERBAHÇE - ANTALYASPOR

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. maç haftasında Fenerbahçe-Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Merakla beklenen karşılaşmayı canlı yayınla Atv ekranlarına taşıyor.

20:00 EVE DÖNÜŞ

Oyuncu kadrosu, sürükleyici ve sürprizlerle örülü öyküsü, görkemli çekim mekânları ilk bölümden dikkat çeken Eve Dönüş 11. bölümüyle bu akşam devam ediyor.

23:30 KİM MİLYONER OLMAK İSTER?

Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı atv ekranlarında devam ediyor!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler