MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ çifti sosyal medyada ses getirdi

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyada olay oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez sosyal medya üzerinden sevgilisi Başak Dizer'le fotoğrafını paylaştı. Tatlıtuğ'un hayranları Başak Dizer'i eleştiri yağmuruna tuttu.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir birlikte olduğu stilist Başak Dizer ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Sevgilisi ve arkadaşlarıyla tatil yaptığı Bozburun'da tekneyle açılıp denizin ve güzel havanın tadını çıkaran Tatlıtuğ'un paylaştığı fotoğraf tartışma yarattı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un hayranları tarafından yüzlerce beğeni alan fotoğraf pek çok eleştiri de aldı. Tatlıtuğ'un kadın hayranları 'kaldır şu fotoyu aşkım' diye tepki gösterdiler. Yakışıklı oyuncuya yüzlerce hayranı, "-Hiç yakışmıyorsunuz, sevgiliniz yanınızda yaşlı duruyor gibi yorumlar yaptı. İşte o yorumlar:

''Aşkım bunu bana nasıl yaparsin''

''Az once sol tarafi kes beni koy her guzelin yanina bir cirkin gider kuramini alt ust et yakisiklisin ama zevksizsin yazdim diye beni engelledin sevgili @tatkvnc sen her yoruma alinip insanlari boyle engeyeceksen bence foto filan paylasma yani. Sonucta burda herkes bi caps vari egleniyor. Oralara gelmis biri olarak bunlari asmalisin.''

''Kıvanç biliyorum aşkım kızdırdım seni tamam kıskandım kaldır artık şu fotoyu''

Başak Dizer kimdir?

Türkiye'de yakışıklılar arasında 2. olan Tatlıtuğ'un sevgilisi olarak gündeme düşen Başak Dizer Fransez, Aşk-ı Memnu dizisinde, stil danışmanlığı yaptı. Tatlıtuğ'un elbiselerini tasarladı. Moda eğitimi alan Dizer dizilerde stil danışmanı olarak biliniyor. İstanbul ilinde yaşayan Başak Dizer Marmara Üniversitesi İletişim Bölümü mezunu. Sonrasında Milano'da Instituto Moda di Burgo'da stilistlik eğitimi, dönüşte İstanbul'da LCC tasarım bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarım bölümü eğitim sertifikaları aldı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler