MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedel 13. bölüm izleyicisiyle buluştu

Ekranların beğenilen dizilerinden Bedel 13. bölümüyle . Soluksuz izlenen Bedel 13. bölümde Vedat, Begüm'ü görmek için çareler araDdı. Öte yandan Ela'nın sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelişi, işleri daha da karıştırdı.

Heyecanlı gelişmelerle izleyicinin beğenisini kazanan Bedel 13. bölümü ile 23 Nisan Perşembe akşamı ekranlara geldi. Uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı hikayeyi anlatan dizi, bu bölümde de nefes kesti. Oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin bulunduğu Bedel son bölümde Vedat, Begüm'le birlikte olabilmek için Kaan'dan yardım istedi. Kaan ise bu yardım çağrısını kabul etti ve Begüm ve Vedat'ın bir araya gelmesini sağladı. Öte yandan Ela'nın gelişi ortalığı karıştırdı.

BEDEL 13. BÖLÜM ÖZETİ

Vedat, Begüm'ü yeniden görmek ve kendisine dönmeye ikna etmek için çareler aradı, Kaan'dan yardım istedi. Kaan, Begüm ve Vedat'ın bir araya gelmesini sağladı. Vedat'ın Begüm'ün peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur ancak boşanma haberini öğrenir. Deliye döner. Begüm, kendisini Nazan'ın zehirlediğini Ali'ye söyledi. Hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulundular.. Vedat'ın boşandığını öğrenen Nazan ise artık rahattı. Bedel son bölümde Vedat'la kurmayı düşündüğü hayata adım adım yaklaşmaktaydı.

Öte yandan Ali, Begüm'e kızı Ela'dan söz etmenin zamanının geldiğini düşündü, onunla konuşmaya karar verdi. Bedel 13. bölümde Begüm de Ali'nin Batum'da başka bir hayatı olduğundan şüphelenmekteydi. Ela'nın sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelişi, işleri karıştırduı. Ali bir yandan da annesiyle ilgili DNA sonucunu merak etmekteydi. Sonunda beklediği haber geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler