MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Beyaz Show konukları kimler?' sansasyonel isim de var

Her hafta cuma geceleri öncesinde sorulan 'Beyaz Show'un konukları kimler?' sorusuna yanıt yine bomba isimler oldu. Cuma gecelerinin klasikleşmiş talk show programına bu hafta izdivaç programı sunucusu Zuhal Topal konuk oluyor. Peki, Beyaz Show'un diğer konukları kimler?

Başarısını geçen yıllara inat katlayarak sürdüren Beyaz Show programı bu hafta da yine dopdolu! Sohbeti, skeçleri, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle hafta sonuna keyifli bir başlangıç yaptıran Beyaz Show eğlencesi, cumartesi gününün ilk saatlerine kadar sürecek. Beyaz Show birbirinden iddialı konuklarıyla bu akşam saat 23:15'de ekranlara gelecek. Peki, bu hafta Beyaz Show konukları kimler? 5 Şubat tarihli Beyaz Show konukları ve detaylar haberimizde!

5 ŞUBAT BEYAZ SHOW KONUKLARI

Kanal D'nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show konukları bu hafta; sevilen ve hit şarkılara imza atan Mustafa Ceceli, oyunculuktan sonra sunuculuğa da el atan Zuhal Topal, ünlü yazar Aşkım Kapışmak ve son olarak güzel oyuncu Derya Şensoy konuk olacak.

MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

1980'te doğan Mustafa Ceceli aranjör, albüm yapımcısı ve aynı zamanda şarkıcıdır. Yapmış olduğu müzik düzenlemeleri ile büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli, "Limon Çiçekleri" isimli ilk single ve kendi adını taşıyan albümüyle"MÜ-YAP" 'tan altın plak ödülü aldı. Kendi albüm çalışmalarının yanı sıra aranjörlük işine de devam eden sanatçı, "Es" şarkısı dijital platformlarda tüm zamanların özellikle TTNet Müzik'te 9 milyonluk rakam ile en çok dinlenen ikinci, albümde bulunan "Sevgilim" şarkısı 7 milyon dinlenme oranıyla sekizinci sırada yer almaktadır.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

1976 doğumlu olan Zuhal Topal, Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü bitirmiştir. Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınan oyuncu, Atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" karakteriyle de adından söz ettirmiştir. Ünlü oyuncu, Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış, ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Geniş Aile dizisinde oynarken izdivaç programı sunmaya başlayan Zuhal Topal, işlerinin yoğunluğu sebebiyle komedi türündeki bu diziden ayrılmıştır. Son olarak Avrupa Avrupa adlı dizide boy gösteren oyuncu, "En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur.

DERYA ŞENSOY KİMDİR?

Derya Baykal ile Ferhan Şensoy'un kızları olarak dünyaya gelen Derya Şensoy, anne ve babasında olduğu gibi kariyerini oyunculukla başlamış, kısa sürede tanınmayı başarmıştır. Oyunculuk kariyerine Doksanlar dizisiyle başlayan Derya Şensoy, bu dizide Tuğba Karaman karakteri ile izleyicinin büyük bir beğenisini toplamıştır. Dönem dizisi olarak TRT ekranlarında yayınlanan Doksanlar dizisinde ön plana çıkan isimlerden olmayı başaran Derya Şensoy, en son Mayıs Kraliçesi dizisinde ekranlara gelmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler