MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show'un bu haftaki konuğu Mahsun Kırmızıgül oldu

Ekranların eğlence dozu yüksek şov programı Beyaz Show 9 Ocak'ta ekrana geldi. Mahsun Kırmızıgül ve diğer Mucize filminin oyuncuları bu hafta Beyaz Show'a konuk oldular. Hazırlanan sikeçler Beyaz Show'a renk kattı.

Kanal D ekranlarının sevilen programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları Mahsun Kırmızıgül, Talat Bulut, Metin Yıldız, Erdem Yener, Büşra Pekin ve Göksel oldu. Yıllardır sevilen ve ilgiyle izlenilen Beyaz Show, yılbaşı nedeniyle bir hafta ekranlara ara vermişti. Beyaz Show için heyecanlı bekleyiş son buldu. Beyaz Show 9 Ocak Cuma akşamı ekrana geldi.

Birbirinden önemli konukları ve skeçleriyle konuklara seyircilere ve izleyicilere kahkaha attıran Beyaz Show Kanal D ekranlarından sevenleriyle buluştu. Bu hafta Beyaz Show'a türk sinemasına senaryoları, oyunculuğu ve yönetmenliğiyle yeni bir soluk getiren, Mucize filmiyle gişe rekorları kıran, Mahsun Kırmızıgül konuk olarak katıldı. Mucize filminin oyuncularından Talat Bulut, Büşra Pekin, Erdem Yener, Metin Yıldız da Beyaz Show'un konukları arasında yer aldı. Ayrıca şarkıcı Göksel Beyaz Show'a katılarak birbirinden güzel şarkılarıyla izleyicinin kulaklarının pasını aldı.

Beyaz Show'da ayrıca yepyeni skeçler izleyenleri kahkahaya boğdu. "Doğruları Söyleyen Adam" ile "Madem Benimle Evlenmeyecektin" skeçleri bu haftaya damgasını vurdu. Stüdyodaki konuklar da "Klostrohobi" ve "Kağıt Dağıtma" oyunlarıyla komediye ortak oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler