MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Yalan 6. bölümde şaşırtan anlar

Beğenilen dizi Beyaz Yalan 6. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Melek köşeye sıkışmasının ardından Beyaz Yalan son bölümde Alara'ya resti çekti. Show Tv'nin ilgi çeken dizisi yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

Show TV ekranlarında sürprizlerle dolu dizisi Beyaz Yalan 6. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Biri zengin biri orta halli olan ancak birbirinin yerine geçen 2 kızın hayatını ekran karşısına taşıyan Beyaz Yalan son bölümü 2 Mayıs Cumartesi akşamı saat 22.30'da Show Tv eranlarında yayınlandı. Tehlikeli oyunda giderek köşeye sıkışan Melek, sonunda alaraya resti çekti.

Melek her dakika tehlike içindedir. Eski hayatına geri dönmek istedi. Ama artık bir tercih yapma zamanı gelmişti. Her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışan Melek kendi kaderine razı gelecekti. Kendisini bir anda Alara'nın hayatının içinde bulan Melek her an yakalanma tehlikesi içindeydi. Yiğit ile bir araya gelmeleri, Meleğin gerçek kimliğini ortaya çıkarabilir. Yakalanma tehlikesi içerisinde olan Melek, oyuna ya devam edecek ya da eski hayatına dönüp kaderine razı olacaktı.

BEYAZ YALAN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Beyaz Yalan 6. bölümünde köşeye sıkışan Melek, kurallarını belirleyecek ve Alara'ya resti çekyi Bir yandan da, ayaklarını iyice yerden kesen Demir'den uzak durmaya çalışacaktı. Ancak Demir'in, vazgeçmeye hiç niyeti yoktu. Alara ise talimatlarına uymayan Melek'i, yeni bir planla köşeye sıkıştırmaya karar vermişti. O da Melek'in yerine geçecekti. İstanbul'a getirilen Alara'yı, hastanede annesiyle birlikte gören Melek'i, daha da zor günler beklemekteydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler