MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Daenerys Targaryen'in cesur sahnelerini Rosie Mac canlandırıyor

Rosie Mac dublörlüğünü yaptığı Game of Thrones'un başrol oyuncusu Emilia Clarke'e benzerliği ile şaşırtıyor. Aslında Game of Thrones'un cesur sahlerinde Emilia Clarke yerine Rosie Mac ile karşı karşıya geliyoruz.

Rosie Mac adlı güzel fotomodelEmilia Clarke'e neredeyse ikizi kadar benziyor. Dünya çapında büyük bir ilgiyle izlenen Game of Thrones'un parlayan yıldızı Emilia Clarke'aneredeyse ikizi kadar benzeyen Rosie Mac görenleri şaşırtıyor. Yani, yayınlandığı günden beri adeta izleyicilerin gönlünde taht kuran bu dizideki Daenerys Targaryen karakterini iki güzel oyuncu canlandırıyor.

Öyle kiRosie Mac'i görenler Emilia Clarke olduğu yanılgısına düşüyor. Game of Thrones'da Daenerys Targaryen cesur sahnelerini canlandıran Emilia Clarke değil, ona ikizi kadar benzeyen Rosie Mac.

2011'den beri yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana milyonlarca kitleye ulaşan Game Of Throes'un yıldızı Emilia Clarke'ın kendisine tıpatıp benzeyen dublörü Rosie Mac. sette diğer dublörlerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmiyor.

ROSİE MAC KİMDİR?

26 Ekim 1986 doğumlu Emilia Clarke ilk kez Doktorlar (2009) adlı bir diziyle adını duyurdu. Şöhreti ise ülkemizde de ilgiyle takip edilen Game Of Thrones'te yakaladı. Rosie Mac ise dublörlüğün dışında fotomodellik yapıyor.

EMİLİA CLARKE KİMDİR?

Emilia Clarke, İngiliz televizyon ve sinema aktrisi. Home Box Office kanalında yayınlanan Taht Oyunları dizisindeki "Daenerys Targaryen" karakteri ile tanınmıştı. Londra şehrinde doğan Emilia Clarke, İlk olarak Oxford St. Edward Okulu, ardından Rye St.Antony Lisesini bitirdi. 2009 yılında Drama Centre London Üniversitesi'nden mezun oldu.

Başarılı oyuncu 2010 yılında George R. R. Martin'in "A Song of Ice and Fire" kitabından uyarlanan ve birçok ülkede ekranlara gelen Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen rolüyle karşımıza çıkmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler