MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Gündeş'ten yıllar sonra gelen itiraf

Ebru Gündeş 25 Nisan Cumartesi gecesi Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de sahne aldı. Söylediği şarkılarla nostalji rüzgarı estiren Ebru Gündeş'ten geçmişe dair bir itiraf geldi.

Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de sahne alan Ebru Gündeş, geçmişiyle ilgili ilginç bir ayrıntı anlattı. Gündeş müzik dünyasına ilk girdiği yıllarda seslendirdiği şarkıları sunarken, "O zaman sahnede giydiğim kıyafetlere nişan kostümü diyerek dalga geçiyorlardı" demesi izleyicileri güldürdü. . Ünlü sanatçı, konserini davul şovu ve halayla bitirdi. Konseri izlemeye gidenler arasında Nazan Şoray, Merve Sevi ve nişanlısı Hakan Özten gibi ünlü isimler de vardı.

EBRU GÜNDEŞ USTALARINI DA UNUTMADI

İki buçuk saat izleyicilerine müzik ziyafeti yaşatan Ebru Gündeş, Kıbrıs Kaya Artemis Otel konserinde ustalarını da sahnede anmayı unutmadı.

Ebru Gündeş, baştan aşağı yenilenen Kıbrıs Kaya Artemis'de yaklaşık 1. 600 kişiye keyifli anlar yaşattı. Eski ve yeni şarkılarına repertuarında yer veren Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Adnan Şenses, İbrahim Tatlıses ve Kayahan şarkılarını da söyledi. Hayranlarına sürpriz yaparak ilk kez Adnan Şenses'in klasikleşmiş şarkısı "Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş" sahnede okuyan Ebru Gündeş, bu eseri yeni albümüne de ekleyeceğini söyledi.

Son dönemdeki gençleşen görüntüsüyle olay yaratan Ebru Gündeş, önceki akşam Kıbrıs'taki konserinde geniş güvenlik önlemleri aldırdı. "Örümcek ağı" yöntemiyle daha genç bir görünüme kavuştuğu söylenen ünlü sanatçı'nın kendi fotoğrafçısı hariç görüntüsünün alınmasına izin verilmedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler