MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Harbiye son bölüm Show Tv'de ekrana geldi

Show Tv ekranlarının her bölümü beğeniyle izlenen dizisi Fatih Harbiye 49. bölümüyle ekrana geldi. Macit Fatih Harbiye son bölümde kendinden saklanan sırların peşine düştü ve bu sırları gün yüzüne çıkarmaya çalıştı.

Show TV'de pazar akşamları ekrana gelen Fatih Harbiye dizisinin yayın günü değişti. Önümüzdeki haftalarda final yapacak olan başrollerini Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün oynadığı Fatih Harbiye artık çarşamba akşamları 23:15'te ekrana gelecek. Show TV'nin Bu Tarz Benim yarışmasının yeni sezon elemelerini pazar akşamı yayınlama kararı almasıyla dizi de gün değiştirmiş oldu. Fatih Harbiye, son bölümü 28 Kasım Cumartesi akşamı Show TV'de izleyici karşısına çıktı.

Dizinin bu bölümünde Macit, annesinin ondan bir şeyler sakladığını öğrendi ve kızgınlığını gizleyemeyemedi. Fatih Harbiye'nin 49. bölümünde Macit, Kerim'in ölümüyle ilgili annesinin kendisinden bazı geçekleri sakladığını öğrendi. İnci'ye çok sinirlenen Macit bu gerçekleri öğrenmeye kararlıydı. Macit sırların izini sürerken Nadir, İnci'ye hiç beklemediği bir teklifte bulundu. İnci, Macit'i kaybetmemek için bu teklifi kabul edip etmeyeceği merak konusuydu.

Neriman ise Kerim'in ölümü ve bıraktığı büyük borçlar nedeniyle çok zor günler geçiren Macit'in yüzünü güldürmek için bir plan yaptı. Bu kez sevgilisine sürpriz yapan ve şaşırtan taraf Neriman oldu. Bu büyük sürpriz sonrası Macit mutluluklarını ertelememeye karar verdi. Acaba Faiz verdiği sözü tutup Neriman ve Macit'in evlenmesine rıza gösterdi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler