MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fear The Walking Dead 2. bölüm fragmanı yayınlandı

The Walking Dead'in kardeş dizisi Fear The Walking Dead 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fear The Walking Dead yeni bölüm fragmanına vahşileşen insanların sahneleri damga vurdu. İşte, 13 Ağustos'ta ekrana gelecek Fear The Walking Dead 2.bölüm özeti!

Ekranlara iddialı bir giriş yapan Fear The Walking 2. bölümüyle devam ediyor. AMC'nin izlenme rekorları kıran The Walking Dead dizisinden sonra nasıl bir tepki alacağı merak edilen Fear The Walking'in ilk bölümü 10.1 milyon izlenme oranıyla rekor kırmıştı. Başrollerinde Kim Dickens, Cliff Curtis, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane gibi başarılı isimlerin yer aldığı Fear The Walking'in yeni bölümünün ne kadar izleneceği ise büyük bir merak konusu.

THE WALKİNG DEAD 2. BÖLÜM ÖZETİ

The Walking Dead'in kardeş dizisi Fear The Walking Dead 2.bölüm fragmanı yayınladı. The Walking Dead'te izlediğimiz zombi istilasının başlangıç günlerine, virüsün ortaya çıkış zamanlarına odaklanan dizinin yeni bölümünde vahşileşen insanların yarattığı cehennem ekrana gelecek. Elektrikler yok olacak, iletişim kesilecek ve her yer her geçen gün daha da güvensiz bir hal alacak. Zombi kıyametinde hayatta kalmayı başarıp, yaşam mücadelesi veren insanoğlunu anlatan Fear The Walking Dead yeni bölümü 13 Ağustos'ta kendi kanalı AMC'de yayınlanacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler