MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri 26. bölümde düğün hazırlığı

Gönül İşleri 26. bölümünde dizinin çiftleri mutluydu. Gönül İşleri son bölümünde Saadet'in oyunu istediği gibi gitti. Sevda'nın Bedir'e, Servet'in ise Yılmaz'a aşkı su üstüne çıktı ancak Saadet kendi için henüz birşey yapamadı.

Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal ve Timuçin Esen'in yer aldığı Gönül İşleri 26. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Kimi zaman komik kimi zamansa romantik sahnelerin yer aldığı Gönül İşleri son bölümü ile 12 Nisan Pazar akşamı Star ekranlarındaydı. Dizinin son bölümünde Bedir ve Sevda mutlulukları için önemli bir adım atarken Saadet ve Yılmaz aşklarını tazeledi.

GÖNÜL İŞLERİ 26. BÖLÜM

Gönül İşleri 26. bölümünde Saadet ne yapacağını şaşırmış durumda çıktı izleyicilerin karşısına. Çünkü; Saadet'in, ailesini mutlu etme çabaları sonuçsuz kalmış, hem foyası ortaya çıkmış hem de kız kardeşleri ona küsmüştü. Saadet ise kendisini iyice yalnız hissetmeye başladı. Kemal'in dönüşü ile evlenmeleri gündeme gelmişti ancak Saadet, geçmişte yaşadığı düğün tecrübesinin kötü sonuçlanması nedeni ile evlilikten korkmaktaydı. Bu korkusunu, kendisi ile evlenebilmek için işini bırakıp gelen Kemal'e açıklamak konusunda da tereddüt yaşıyordu.

Saadet'in oyunu ile Sevda'nın Bedir'e, Servet'in ise Yılmaz'a aşkı su üstüne çıktı. Bedir ve Yılmaz, artık aşkları için daha kuvvetli bir mücadele verebileceklerdi ve her ikisinin de amaçları sevdikleri kadınlarla evlenebilmekti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler