MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülben Ergen içkili fotoğrafı kesti, sosyal medyanın gündemine oturdu

Önceki gün evinde spiker Hande Fırat'ı ağırlayan Gülben Ergen'e sosyal medyadan tepki geldi, ünlü şarkıcı sessiz kalmayı tercih etti. Buluşmayı her iki tarafta Instagram hesabından paylaştı, ancak paylaşımların arasındaki fark kullanıcıların gözünden kaçmadı.

Hande Fırat, evine misafir olduğu Gülben Ergen'le çekilen fotoğrafını, "Süper anne ve süper ev sahibi. Çok teşekkürler" notuyla paylaştı. Söz konusu karede, arka plandaki masanın üzerinde içki şişesi ve kadehler de yer aldı.

Gülben Ergen ise aynı fotoğrafta kadraja giren yemek masasını kesti. Böylece takipçilerinin, içki şişesi ve kadehleri görmesini engelledi. Ancak ilk karede görülen içki şişesine vurgu yapan İnstagram kullanıcıları, ünlü şarkıcıyı hedef alan yorumlarda bulundu.

Sosyal medyada gündem olan Gülben Ergen, sert tepkiler karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Ünlü şarkıcının fotoğrafındaki ayrıntıyı fark eden kullanıcılar Ergen'in paylaşımına şu notları düştü:

*Bir sise herkeze dert oldu sizene arkadaslar kendi sevabiniz gunahinizla ilgilenin kimse kimseyi yargilayamaz sizemi kaldi hesap sormak.... cok tatli cikmissin ablacim bosver sen boş insanlari aqzi olan konusuo kimsenin dönüp kendine baktiqi yok. Cansin sen

Gulben ergen alkol kullanmayan biridir din ile ilgili konuşan arkadaşlar insanlar hakkında bilip bilmeden konuşmanın Allah katındaki günahını biliyorsunuzdur umarım @gulben123 sen başımızın tacısın.

*Kadin umre yapti haci olmadiya cumhurbasjankarida dindar ama su kadehi kaliriyo ne cins insanlar var

*İyi de napsin yani çarşafa filan mı bürünsün allahım yarabbim...hem belkide arkadaşlarına ikram ediyordur da kendileri icmiyolardir hemen bir önyargı hemen bir yapıştırma..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler