MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 40. bölümde olay yaratan öpüşme

Güllerin Savaşı 40. bölümü yine çok konuşturacak sahnelere imza attı. Güllerin Savaşı son bölümde Halide tuzaklarına devam etti. Ancak bu kez öyle büyük bir tuzak kurdu ki Gülruyu ve tüm ailesini yok edebilecek bir hamleydi bu.

Gülfem'in sırrının ortaya çıkması ile Ömer ve Gülfem arasında gergin bir hava esti. Güllerin Savaşı 40. bölümüyle izleyicileri her zaman olduğu gibi yine koltuklarına kitledi. Heyecan dolu sahnelerin öne çıktığı Güllerin Savaşı son bölüme Gülru'nun ailesini bekleyen ölümcül tuzak damga vurdu. Güllerin Savaşı son bölümü 18 Nisan Cumartesi aklamı Kanal D'de yayınlandı. Dizinin son bölümünde Cihan'ın yarattığı şok devam ederken, Gülfem'in sırrının ortaya çıkması ile Ömer ve Gülfem arasında gergin bir hava esti.

GÜLLERİN SAVAŞI 40. BÖLÜM ÖZETİ

Gülru ve Ömer arasındaki aşk-nefret çekişmesinden en büyük zararı alan Cihan önemli bir adım atsa da duygularına engel olamayıp sinir krizi geçirdi. Gülru ve Cihan nefretlerini yenmeyi başarabildi mi? Cihan iyileşmek uğruna bir adım daha atabildi mi? Gülru ve ailesini bekleyen tuzak neydi? Güllerin Savaşı 40. bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olacak bir bölüm ile ekranlara geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler