MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülşen'in sevgilisinden şok eden görüntüler

Gülşen'in 3 yıldır birlikte olduğu Ozan Çolakoğlu, Çeşme'fe fena yakalandı. Başka bir kadınla objektife takılan Ozan Çolakoğlu'nun samimi görüntüleri, "Gülşen'i aldatıyor mu?" sorularına neden oldu.

Pop müziğin başarılı ismi Gülşen'in sevgilisi Ünlü Aranjör Ozan Çolakoğlu, geçtiğimiz günlerde Çeşme'deki Otto adlı mekanda görüntülendi. Üç yıldır Gülşen ile birlikte olan Ozan Çolakoğlu'nun yanındaki esmer kadınla samimi ve rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Gülşen olmadan gittiği mekanda, sabaha kadar eğlenen Ozan Çolakoğlu saat 07.00'de mekandan ayrıldı. Gülşen'in bu fotoğraflara ne tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu.

GÜLŞEN KİMDİR?

1976 doğumlu olan Gülşen, Be Adam adlı ilk albümü ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Sonraki iki albümünde istediği başarıyı yakalamadığı için üç yıl ara veren Gülşen, Nazan Öncel parçası "Of... Of..." ile liste başı olarak müziğe oldukça iyi bir dönüş yapmıştır. Gülşen'in "Sakıncalı", "Nazar Değmesin", "Sarışınım", "Canın Sağolsun" ve "Adı Aşk Sebebimin" gibi hit parçaları sanatçının kariyerinde önemli rol oynamıştır. Son zamanların adından en çok söz ettiren şarkıcısı, 2013 yılında çıkardığı "Beni Durdursan mı?" albümü ile birçok ödüle layık görülmesinin yanı sıra Kral Türkiye Müzik ödüllerinde bir gecede 5 adaylığını ödüle çevirerek bu alanda rekora imza atmıştır. Resmi listelere göre 2013 yılının en çok zirvede kalan şarkıcısı olmuştur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler