MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hande Yener'in kilosuyla başı dertte

Hande Yener, bu kez kıyafetleriyle değil, aldığı kilolarla konuşturdu. Mersin'de konser veren Hande Yener'in karın bölgesindeki yağlanma dikkat çekti.

Formda görüntüsüyle imrenilen Hande Yener, son görüntüleriyle şaşırttı. 18 Mayıs'ta organizasyonunu yaptığı ancak aynı gün Mersin ve Adana'da HDP il binalarına düzenlenen bombalı saldırı nedeniyle ertelenen Hande Yener konseri, geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Sahneye normal saatinden geç çıkan Hande Yener, uçağının rötar yapması nedeniyle geç kaldıklarını belirterek, konser katılımcılarından izin istedi. Aykırı giyimine ve sürekli değişen saçlarına alışık olduğumuz Hande Yener'in görüntüsü bu kez "yok artık!" dedirtti. Sahneye siyah beyaz pantolon ve büstyer ile çıkan Hande Yener'in göbeği dikkat çekti.Hande Yener'in dar kıyafeti yüzünden fazla kiloları dışarıya taşmıştı. Hande Yener'in bu halini görenler şaşkınlıklarını "Kendine yeteri kadar ilgi göstermiyor. En azından vücuduna göre kıyafet seçsin." cümlesiyle dile getirdi.

HANDE YENER KİMDİR?

12 Ocak 1973'te doğan Hande Yener, Liseyi İstanbul'da bitirdikten sonra erken yaşta evlenmiş ve Çağın adında bir erkek çocuğu doğurmuştur. Evliyken bir giyim mağazasında satış elemanı olarak çalışmaya başlayan sanatçının yaşamı, 1992 yılında Sezen Aksu ile tanışması ile değişmiştir. Sezen Aksu'nun vokalisti olarak müzik dünyasına adım atan Hande Yener, yaklaşık 40 konserde, vokal yapmıştır. 1993 yılında Sezen Aksu'nun yanından ayrılmış ve Erdem Siyavuşgil'den şan dersleri almıştır. Antalya'da çeşitli barlarda 3 yıl süreyle şarkı söyleyen Hande Yener, 2000 yılında çıkardığı ilk albümü "Senden İbaret" ile müzik piyasasına bomba gibi düşmüştür. Pek çok başarıya imza atan ünlü pop sanatçısı, "Sen Yoluna, Ben Yoluma"albümünün bir milyondan fazla kopya satması sayesinde tek bir albümle bu satış rakamına ulaşan sanatçı olarak kayıtlara geçmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler