MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayko Cepkin'den darp cezasına ilginç açıklama

Hayko Cepkin, Beyoğlu'nda bar çıkışında bir kadını darp ettiği iddiasıyla ceza aldı. Hayko Cepkin kararın açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İşte, Hayko Cepkin'in şaşırtan açıklaması!

Müzisyen Hayko Cepkin'in, 2 yıl önce Beyoğlu'ndaki bar çıkışında bir kadını darp ettiği iddiasıyla açılan dava bugün sonuçlandı. Ünlü rockçının hakkında "kasten yaralama" 3 yıl, darp ettiği Gülşen Akbaş'ın ise "Irkçı söylemle hakaret" suçundan 2 yıl hapsi istenmişti. Ancak her 2 taraf içinde maddi ceza verildi. Hayko Cepkin, darp ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada 1000 lira, darp edilen kadın ise ırkçı söylemden ötürü 1240 lira para cezasına çarptırıldı.

HAYKO CEPKİN'İN KAFA ATTIĞI AN SANİYE SANİYE KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDE

Hayko Cepkin'in kendisinden şikayetçi kadın ile yaşadığı kavga ve ardından başka bir kadına kafa atmasının görüntüleri ortaya çıktı. Mahkemeye sunulan olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde büyük bir kalabalığın içinde kalan Gülşen Akbaş'ın yerde tekmelendiği görülüyor fakat kim tarafından darp edildiği görüntülerde net olarak seçilemiyor. Hako Cepkin'in ise menajeri olduğu öne sürülen erkek bir şahsa yumruk attığı dikkat çekiyor, Erkek Görüntülerde saldırgan tavırlar sergilediği görülen Hayko Cepkin, kayıtlardaki son görüntülerde sarışın bir kadına kafa atıyor.

"ŞANTAJLA TEHDİT ETTİ"

2 yıldır süren davanın daha önceki duruşmalarından birine katılan Hayko Cepkin, hakkındaki suçlamaları reddetmiş, kafa attığı iddiasını da yalanlamıştı. Savunmasında karşı tarafın aşırı alkollü olduğunu, yanındakilerin olaya müdahale ettiğini belirten ünlü rockçı, olay anını şu sözlerle anlattı: "Olay günü gece kulübünde DJ'lik yaptıktan sonra dışarı çıktım. İki erkek şahıs bana selam verdi. Bu arada Gülşen Akbaş, 'Bu O….u Ç….ğu' na mı selam veriyorsunuz?' dedi. Aşırı alkollüydü, bu durumu gören yanımdakiler Gülşen Akbaş'ı uzaklaştırmaya çalıştı. Gülşen Gülşen Akbaş gitmemek için direniyordu ve yerlerde sürünüyordu."Verdiği ifadede Gülşen Akbaş'ınkendisine "Ermeni P…i, siz Ermeniler buradan gideceksiniz." dediğini öne süren Hayko Cepkin, karşı tarafın kendilerini şantajla tehdit ederek 50 bin TL isrediğini öne sürdü.

"HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDEN KAFA ATTI"

Hayko Cepkin gibi iddialarını yalanlayan Gülşen Akbaş hem hakaret hem de şantaj iddialarını yalandı. İfadesine "Ben kesinlikle Hayko Cepkin'e hakaret etmedim. Kendisini darp da etmedim. Ona karşı şantajım da söz konusu değildir. " sözleriyle başlayan Gülşen Akbaş, olay anını şöyle anlattı: " Olay gecesi sabah karşı arkadaşlarımla birlikte evime giderken bir mekanın önünden geçerken Kaan ve Özgür isimli arkadaşlarım Hayko Cepkin'i görmüşler. Ben kendisini tanımadığım için arkadaşlarıma 'Kim bu?' dedim. Bunu duyan Cepkin, hiçbir şey söylemeden bana kafa attı. Ben yere düştüm. Alkollü de olmam nedeni ile sonrasını net hatırlamıyorum. Ben yere düştükten sonra Cepkin tarafından tekmelendiğimi ve orada bulunanlar tarafından Cepkin'in uzaklaştırıldığını arkadaşlarımdan öğrendim. Sonrasına olay yerinden uzaklaştım ve evime gittim. Akşamına da hastaneye giderek rapor aldım.

"ÖZÜR TALEP ETMEK İÇİN MENAJERLE BULUŞTUK"

Hayko Cepkin'in kendisinden özür dilenmesi için talepte bulunduğunu hatırlatan Gülşen Akbaş: "Daha sonra avukatımın aracılığı ile yanımda avukatım da olduğu halde özür talep etmek için Cepkin'in menajeri ile buluştuk. Özür talep ettik ancak kabul edilmeyince şikayetçi olduk. Şantaj kesinlikle söz konusu değildir. Ayrıca Hayko Cepkin'in etnik kimliğini de bilmiyorum. Şikayetçiyim." dedi.

KAFA ATTIĞI KADIN KENDİ ARKADAŞI ÇIKTI

Her 2 tarafından maddi cezaya çarptırıldığı davanın ardından HaykoCepkin, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Sakin olunuz. Standart sansasyonel başlık ile ilgi çeken çarpıtma magazin haberi. Dava bitti olay gitti. Şantaj ile alamadıkları 50 bin TL'nin hüznü. Görüntüde gözüken sarı gacı da bizim dostumuz, arkadaşımız. Alakası yok. Yani konunun esas muhatapları falanı filanı totali davayı kaybetti"

HAYKO CEPKİN KİMDİR?

11 Mart 1978 doğumlu olan Hayko Cepkin, Ermeni asıllı Türk piyanist ve şarkıcıdır. Özel Getronagan Ermeni Lisesi'ni bitirdikten iki sene sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan, solfej ve piyano dersleri alan Hayko Cepkin, çeşitli yerlerde de piyano ve armoni dersleri gördükten sonra da 1997 yılında profesyonel müzik kariyerine başladı. İlk albümü Sakin Olmam Lazım ile iyi bir çıkış yapan rock sanatçı, Kurban, Öztürk, Birol Namoğlu, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. 2006, 2007 ve 2009 yıllarında Rock'n Coke ve 2007 yılında Rock Müzikaller ve Van için Rock gibi pek çok organizasyonda bulunan Hayko Cepkin, son olarak Ahmet Kaya anısına 2014 yılında piyasaya sunulan ...Bir Eksiğiz isimli albümde Memleket Hasreti isimli parçayı kendi yorumunu katarak seslendirmiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler