MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilim All Star'a Kemal Doğulu'nu gözyaşları damga vurdu

Sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star'da sona yaklaştıkça, duygusal anlar arttı. İşte Benim Stilim All Star'dan sonra kadroda yer almayacak olan Kemal Doğulu, gözyaşlarına boğuldu.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği jüri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun yer aldığı İşte Benim Stilim'in All Star sezonunda son demler artık. 2015'in tarz kadını Ocak ayı ortasında belli olacak. En iyilerin yarıştığı İşte Benim Stilim All Star yarışmasında finali doğru gittikçe duygusal anlar yaşanmaya başladı. TV 8'in sevilen stil yarışması İşte Benim Stilim'in yeni sezonunda jüri kadrosunda yer almayacağı kesinleşen Kemal Doğulu, İşte Benim Stilim All Star'da finale doğru gidilirken gözyaşlarını tutamadı.

Programa veda ederek büyük bir şok yaşatan Nur Yerlitaş, haftanın ilk bölümünde bir veda konuşması yapmış, "jüriler gider yenileri gelir." demişti. Sözleşmesi yenilenmeyen Kemal Doğulu ise tamamen sessiz kalmıştı ancak daha fazla dayanamadı. Yarı finale kalan isimlerden Çiğdem Çelik'in podyumdayken duygusal olduğunu dile getirmesi üzerine Kemal Doğulu da patladı. Kendisini zor toparladığını söyleyen jüri üyesi, Çiğdem Çelik'in "Kemal bey biz sizi çok seviyoruz" demesi üzerine daha fazla kendisini tutamayarak ağlamaya başladı. Çiğdem ise bizde dünden beri toparlanamadık dedi. Kemal Doğulu daha sonra veda konuşması yaparak, "Eğer ki bugüne kadar istemeden kalbinizi filan kırdıysam hakkınızı helal edin" dedi. Bunun üzerine Çiğdem Çelik ve diğer yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu.

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

14 Ekim 1979'de doğan Kemal Doğulu, uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptı. Oyuncu Kadir Doğulu'nun kardeşi olan Kemal Doğulu, kardeşinin de bir dönem beraberlik yaşadığı sanatçı Hande Yener'in fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptı. Sanatçının bundan sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, fotorafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini üstlendi. 2008 yılının Ocak ayında "1 Yerde" adını verdiği verdiği elektronik müzik tarzındaki maxi single çıkaran Kemal Doğulu, MTV'nin bütün dünyada yayınlanan kanalında yayınlandı ve kısa süre sonra World Chart Exskpress (World Top 10) listesine girdi ve Nisanın başında ise 1 numaraya kadar yükselerek tam 4 hafta üst üste 1 numarada yer aldı. Müzik dünyasında başarılı işlere imza atan Kemal Doğulu, uzun süredir İşte Benim Stilim'de jüri üyeliği yapıyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler