MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilim'in sevilen jüri üyeleri ayrılıklarıyla şoke etti

İşte Benim Stilim'den gelen haber, magazin kulislerinde bomba etkisi yarattı. Stil yarışması İşte Benim Stilim'in en popüler jüri üyesi Nur Yerlitaş,programdan ayrılırken; Kemal Doğulu, yapımcılar tarafından çıkartıldı.

Tv 8'in sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star heyecanı sürerken, yeni dönemde İşte Benim Stilim Ünlüler olarak ekrana gelecek programda jüri depremi yaşandı. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini, sunuculuğunu ise Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim'den ayrılık haberi geldi. Yarışmanın sempatik ismi, Nurella'sı Nur Yerlitaş, yoğun iş temposuna dayanamayarak yarışmanın jüri üyeliğinden ayrıldı.

İŞTE BENİM STİLİM'E 2 YENİ İSİM

Gündeme bomba gibi düşen bu ayrılık ardından İşte Benim Stilim All Star ile ekranlara çıkan Nur Yerlitaş'ın programın çekimleri sırasında yapımcısıyla ciddi sorunlar yaşadığı söylentileri ortaya çıktı. Ünlü modacının yeni sezon çekimleri konusunda da ücret olarak anlaşamadığı da iddia edildi. Nur Yerlitaş'ın gidişi ardından programın yapımcıları, Kemal Doğulu'lya da yollarını ayırdı. 3 sezondur yarışmanın juri kadrosunda yer alan Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın yerine ise Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya ile İşte Benim Stilim jürisine dahil olmaları için el sıkışıldığı öğrenildi.

AYRILIK ARDINDAN YAPIMCILAR AÇIKLAMA YAPTI

İşte Benim Stilim'de yaşanan bu ayrılığın medyada yer bulması ardından programın yapımcılığını yürüten Production House tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "1,5 yıldır İşte Benim Stilim programıda jüri üyeliğimizi yapan Sayın Nur Yerlitaş'la çok yoğun bir tempoda çalışmaktayız. Kendisi her zaman gerek renkli kişiliği gerek işine olan bağlılığı ve duayyen moda bilgisiyle programımızı sırtlamış ve başarısında çok büyük katkıda bulunmuştur. İşte Benim Stilim All Star'ın 25 Aralık Cuma büyük finali ardından Sayın Nur Yerlitaş ile karşılıklı anlaşarak kendisini kısa bir süre tatile gönderiyoruz. Ancak dilediği zaman kapılarımız kendisine hem İşte Benim Stilim hem de yapacağımız diğer projelerimiz için sonuna kadar açıktır. Kısa ayrılığımız tamamen dostane duygular karşılıklı saygı ve sevgi ile gerçekleşmiştir. Aynı şekilde yine programıza büyük katkı ve emekte bulunan jüri üyemiz Sayın Kemal Doğulu ile de bir süreliğine ayrılıyoruz. Her ikisine de teşekkürlerimizi bir borç bilir ve her daim ailemizin birer ferdi olduklarını saygı ile bildiririz."

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa'da doğmuştur. Nur Yerlitaş, 80li yıllarda Paris'ten, Milano'dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamıştır. Kendisini "Arızalı" olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.Ünlü Modacı, Nişantaşı'nda ikamet etmektedir. Pek çok ünlü isimle çalışan Nur Yerlitaş; Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan'ın sahne kostümlerini dikiyor.

Nur Yerlitaş, 2007 yılında Show TV'de Şebnem Dönmez'in sunuculuğunu yaptığı "Bak Kim Dans Ediyor" adlı yarışmada jüri üyeliği yapmıştır. 2010 yılında Show TV'de yayına giren "Yemekteyiz" adlı yarışmada Nur Yerlitaş, Barbaros Şansal, şarkıcı Cenk Eren, gazeteci yazar Ece Vahapoğlu ve eski Avrupa güzelimiz Neşe Erberk ile yarışmıştır.Pek çok yarışma programında jüri üyesi olarak bulunanNur Yerlitaş, 2011 yılından beri İşte Benim Stilim formatındaki yarışmaların jüri koltuğunda oturmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler