MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 21. bölümde Defne çıkmazda

Star Tv ekranlarının beğenilen dizilerinden Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle izleyenleri ekrana kitlemeyi başardı. Kaderimin Yazıldığı Gün 21. bölümde Kahraman'ı kazanmak isteyen Defne'nin planları başarısız oldu.

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük'ün paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Farklı konusuyla öne çıkan dizi Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin 21. bölümü yine nefes kesecek. Antakya'lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alan dizinin yeni bölümü 17 Mart Salı akşamı izleyiciyle buluştu.

Heyecanlı dizi Kaderimin Yazıldığı Gün 21. bölümde bu hafta Defne, Kahraman'ın kalbini kazanmaya çalıştı ancak Kahraman, Elif'in peşindeydi. Elif'in çocuğunu alması giderek zorlaştı.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 21. BÖLÜM ÖZETİ

Kahraman ne yaparsa yapsın Elif'i konuşturmayı başaramdı. Onu kendine inandırmanın başka yollarını aramaya başladı. Elif'in ise tek istediği şey Kahraman'dan uzak olmaktı. Kerem de bu zor zamanında Elif'in yanında kaldı. Öyle bir teklifte bulundu ki, Elif şaşkına döndü.

Defne çıkmazda!

Defne ise bir çıkmaza girdi. İstediği gibi Kahraman'ın kalbini kazanamamıştı. Tekrar kocasını kendine aşık etmenin yollarını aradı, akıllara gelmeyecek bir plan yaptı.

Neval, Elif'in üvey ağabeyi İbrahim'le iş birliği yapmaya çalıştı. Ne var ki işler umduğu kadar kolay olmadı. Kaderimin Yazıldığı Gün 21. bölümde İbrahim babasının intikamını almaya kararlıydı. Elifler'in hayatı namlunun ucundaydı.

Elif bebeğine kavuştu mu?

Karısının kalbini bir türlü kazanamayan Yakup, çareyi Canan'dan yardım istemekte buldu. Baba kız Şükran'a bir sürpriz yapmaya karar verdiler. Bütün bunlar olurken Kıymet de boş duramadı. Elif'in çocuğunu alması artık hayal oldu. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman ise Elif'in dünyasını değiştireceğine inandığı bir belgeyle Elif'e gitti. Ama öyle bir manzarayla karşılaştı ki, şoke oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler