MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 27. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Nefes kesen dizi Kaderimin Yazıldığı Gün 27. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kerem'in öldürülmesinin ardındaki sır perdesi aralandı ve Kahraman gerçekleri öğrendi.

Farklı konusu ve güçlü kadrosu ile her salı izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başaran Kaderimin Yazıldığı Gün 27. bölümüyle ekranlara geldi. Antakya'lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını konu alan dizinin son bölümünde Elif ve bebeği kaderleriyle yapayalnız kaldı. Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü 27 Nisan Salı günü Star Tv'de yayınlandı.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 27. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde Elif; erken doğum yapmasına rağmen bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabildi. Kerem'in kendisini öldürtmek istediğini öğrenen Kahraman ise büyük bir şok ve yıkıntı yaşadı. Konakta büyük bir sessizlik hakimken Elif'in çığlıklarını kimse duymadı. Doğum ne yazık ki başlamıştır. Kahraman eve gelir ve karısını baygın buldu ve apar topar hastaneye gittiler.

Kaderimin Yazıldığı Gün 27. bölümünde Meryem Kahraman'ın katili bulduğunu öğrendi. Kahraman ablasına Kerem'in kendini öldürtmek istediğini söyleyemedi. Meryem ise hala Elif'i suçlamaktaydı. Ona acı çektirmeye yemin etti.Toprak bebek dünyaya geldi. Elif ve Kahraman artık çok mutluydu. Defne ve Meryem ise onlara bu mutluluğu fazla yaşatmamaya kararlıydılar. İşbirliği yaptığı gazeteci, Yakup'un başına dert açtı. Yine para istedş. Karı koca bundan kurtulmanın planlarını yaptılar.

Bu arada Defne İbrahim'e resti çekti. İbrahim için de Elif'i ortadan kaldırmanın vakti gelmişti. Maksut hapisten çıkmanın yolunu bulmuştu. Elif'in doğum yaptığını öğrendi ama Kahraman'la evlendiği haberi onu deli etti... Elif'e bir çift lafı olacaktı. Bir müddet için Hatay'a gitmeye karar veren Meryem, planını yapmıştır. Gitmeden önce hastaneye uğrayacaktı çünkü oğlunun kanını yerde bırakmamaya yeminliydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler