MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 28. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Güçlü oyuncu kadrosuyla Star Tv'de ekrana gelen Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kaderimin Yazıldığı Gün 28. bölümde Kahraman ve Elif'in bebekleri Toprak'ın kaçırılması aileyi hüzne boğdu.

Merakla beklenen Kaderimin Yazıldığı Gün 28. bölümüyle heyecan kaldığı yerden devam etti. Yeni gelişmelerin bir an olsun eksilmediği Kaderimin Yazıldığı Gün 28. bölümüyle izleyicileri koltuklarına kitlemeyi başardı. Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük'ün paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı.Antakya'lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alan dizide bu hafta Toprak bebeğin kaybolması Elif ve Kahraman adeta yıkacak. Emniyet seferber edilir, Kahraman ise Maksut'tan şüphelenmektedir. Kaderimin Yazıldığı Gün 28. bölümüyle 5 Nisan Salı akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM ÖZETİ

İbrahim, hemşirenin odaya girmesiyle tetiği çekemedi. Elif'in hayatını hemşireyi son anda odaya gönderen Maksut kurtardı. Maksut İbrahim'i takip etmeye başladı. Elif'e silah doğrultan kim, er ya da geç bulacaktı. Öğrenecekleri ise onu şoke etti. Elif, Toprak'ı kaçıranın Defne olduğunu düşündü ve hesap sormaya gitti. Meryem Hatay'a halasının yanına gitmişti. Kıymet ise ondan hala haber çıkmadığı için endişelendi. Ziya bebeği kaçıranın Meryem olduğundan şüphelenmeye başladı. Meryem ise gayet soğukkanlı, yasını tutuyordu.

Defne bebeği kaçırmamıştı ama masum da değildi. İbrahim'e yarım bıraktığı işi tamamlamasını söyledi; Elif ölmeliydi. Öte yandan Toprak bebek hastalandı. Meryem'in bebeği bıraktığı aile panik oldu. Hastaneye götürmeye karar verdiler. Kahraman çocuğunun derdindeyken, holdingde işler Yakup'un kontrolünde sarpa sarmaya başladı. Organik tarım işinde büyük bir yıkım Kahraman'ı bekliyordu. Kahraman ve Elif'e bebeklerinin bulunduğu haberi geldi. Hastaneye gittiler ama Toprak bebek yoktu. Yine yerle yeksan oldular. Meryem ise bir karar aşamasına geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler