MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 102. bölümde Feride tehlikede

Atv'nin ilgiyle izlenen dizisi Karadayı son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalioğlu'nun paylaştığı Karadayı 102. bölümde Feride Mahir'e hamile olduğunu haber vermek için yola çıktı ancak Feride tehlikedeydi.

Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı Karadayı 102. bölümüyle 16 Mart'ta da izleyiciyle buluşmaya devam etti. Bu bölüm yaşanacak yeni gelişmelerin sinyalini verirken, izleyici yaşanacaklar karşısında şoka uğradı. Merakla beklenen Karadayı son bölümde Feride, Mahir'e bebek müjdesi verdi. Belgin'in onu takip ettiğinden habersiz olan Feride'nin başına işler açıldı.

KARADAYI 102. BÖLÜM ÖZETİ

Mahir'e bebekleri olacağını müjdesini vermek için keyifle yol alan Feride, Belgin'in onu takip ettiğinin farkında değildi. Belgin, Mahir'e ulaşmak için önündeki en büyük engelin Feride olduğunu biliyordu. Mahir ve Mehmet Saim, Feride'nin hamile olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği merak konusuydu...

SÜEDA DOĞURDU

Necdet hasta yatağında yatarken Süeda erken doğum yaptı ve kızları oldu. Süeda Necdet'in bundan sonra yatalak kalabileceğini öğrendi. Karadayı son bölümde Necdet'in durumu iyi değildi. Kızını ve Necdet'i Ayten'e bırakıp gitmek istedi.

SEYİS UYANDI

Seyis kendine geldi ve onu öldürmek isteyenin Bülent olduğunu İlknur'a söyledi. Karadayı 102. bölümde İlknur Bülent'e hesap sormaya gitti. Seyis'in iyileşir iyileşmez peşine düşeceğinden korkan Bülent Orhan'a durumu anlattı. Orhan ablasını ve Bülent'i Seyis'ten kurtarmak için onu öldürmeye karar verdi!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler