MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 21. bölüm Atv'de ekrana geldi

Kertenkele ve Zehra, Kertenkele son bölümde mafyanın eline düştü. Öte yandan çantadaki elmasın peşine düşen mafya, bu uğurda herkesi ortadan kaldırmayı göze aldı! Kertenkele 21. bölümüyle cumartesi akşamı Atv'de ekrana geldi.

Kertenkele 21. bölümde sürpriz gelişmeler izleyenleri bekledi. Kertenkele ve Zehra'nın mafyanın eline düştüğü son bölümde, ikili içinde bulundukları durumdan kurtulmak için uğraş verdi. Öte yandan mafya ise elmasların peşine düştü ve bu yolda gözünü kararttı... Eğlenceli dizi Kertenkele son bölümüyle 21 Mart Cumartesi akşamı ekrana geldi ve izleyenlerine keyifli bir akşam yaşattı..

KERTENKELE 21. BÖLÜM ÖZETİ

Çantadaki elmasın peşinde olan mafya, hiçbir iz bırakmadan ormandaki ıssız kulübede bulunan herkesi ortadan kaldırmaya karar verdi. Kertenkele ve Zehra ile beraberindekiler, gözükara mafya babasının elinden nasıl kurtuldular? Betül, abisinin Kertenkele lakaplı bir suçlu olduğunu öğrendi ve yıkıldı. Kertenkele, kardeşinin kendisini bir suçlu olarak tanımaması için her şeyi göze aldı.

Nikah heyecanı

Elmasın yol açtığı macera sona erip sular durulduğunda, Zehra ve Kertenkele'nin nikâhı yine malikânenin gündemindeki konu oldu. Diğer yanda Levent, aşkından vazgeçmediği Selin'i Ekrem Bey'den istemeye karar verdi. Selin'in, Levent'e cevabı ne oldu? Kertenkele ve Zehra ise tüm hazırlıklarını tamamladıkları sahte evliliğin, oyunları ortaya çıkmadan bir an önce gerçekleşmesini istediler. İkisi de Ekrem Bey'in evlilik oyunlarını gerçeğe dönüştürebilecek bir hazırlık içinde olduğundan habersizdi...


Vitrin


En Çok Aranan Haberler