MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 22. bölüm Atv'de ekrana geldi

Merakla beklenen Kertenkele son bölümde eğlenceli anlar izleyenleri bekledi. Kertenkele 22. bölümde belediye başkanından habersiz Kertenkele ve Zehra nikah masasına oturdu ve başlarına işler açıldı. Öte yandan mafya da Kertenkele'nin peşine düştü.

Başrollerinde Timur Acar ve Serra Tokdemir'in yer aldığı Kertenkele 22. bölümüyle ekrana geldi. Eğlenceli dizinin bu bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşanacak mafya Kertenkele'nin peşine düştü. Öte yandan belediye başkanından habersiz nikah masasına oturan Kertenkele ve Zehra'nın başına işler açıldı. Kertenkele son bölümüyle 28 Mart Cumartesi akşamı Atv'de ekrana geldi.

KERTENKELE 22. BÖLÜM ÖZETİ

Ekrem Bey'in getirdiği belediye başkanından habersiz nikâh masasına oturan Kertenkele ve Zehra neye uğradıklarını şaşırdılar. Sahte nikâh töreni ansızın gerçek nikâh oldu. Kertenkele son bölümde Ünsal komiserin, Ekrem Bey'in izni olmadan nikâh törenine gelmesiyle de Kertenkele adeta her taraftan kuşatıldı. Nikâh sonrası artık aynı evi ve odayı paylaşmak zorunda kalan Zehra ve Kertenkele, Tülin'in suçlamaları karşısında mutlu çifti oynamaya çalışırken kendi aralarında da tartışmalar yaşadılar. Kertenkele 22. bölümde Zehra tarafından aşağılandığını düşünen Tülin ise sahte evliliği ortaya çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapacaktı. Öte yandan Semih, Zehra ile yüzleşti ve aldığı cevaplarla büyük kırılma yaşadı. Hayatında değişimlere giden Levent ise Selin'in gönlünü kazanmakta ısrar etti. Kaçırdığı elmasları Kertenkele'ye kaptıran mafya, Kertenkele ile Ziya hoca arasında bağlantı kurup Ziya Hoca'nın(Kertenkele) peşine düştü. Kertenkele mafyadan, Tülin'den ve geçmişinden kurtulabildi mi? Tüm merak edilenler Kertenkele son bölümde yanıt buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler