MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kim Kardashian'dan şok bekaret açıklaması

Kim Kardashian gündeme yine bomba gibi düştü. Çıplak pozlarıyla olay yaratan Kim Kardashian'ın ilk kez 14 yaşında ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Biyografi yazarı Sean Smith'in kaleme aldığı Kim kitabında Kim Kardashian ile ilgili çarpıcı açıklamalara yer verdi.

Kim Kardashian'ın ile ilgili bir gerçek gündeme bomba gibi düştü. Biyografi yazarı Sean Smith, kaleme aldığı "Kim" adlı kitapta Kim Kardashian'ın hayatıyla ilgili gerçekleri yazdı. Sean Smith'in kitabına göre; Kim Kardashian, bekaretini Michael Jackson'ın büyük ağabeyi Tito'un oğlu Tito Joe Jackson ile yaşadığı ilişki sırasında kaybetmişti. Tito Joe Jackson ile iki yıla yakın bir süre flört eden olaylı show yıldızı, 15'inci doğum gününden kısa bir süre önce de çift ilk kez birlikte olmuş.

34 yaşındaki reailty show yıldızı Kim Kardashian, ergenlik dönemini Oprah Winfrey'in programında ilk kez şu sözlerle paylaşmıştı: "İlk cinsel deneyimimi yaşadığımda neredeyse 15 yaşındaydım. Bunu denemek istiyordum." Aynı programda annesi Kris Jenner'ın o dönemde kendisine doğum kontrol hapları verdiğini ifade eden seksi yıldız "Annem o dönemde benimle son derece dürüst ve açık bir şekide konuşmuştu" diye anlatmıştı.

KİM KARDASHİAN KİMDİR?

21 Ekim 1980 doğumlu olan Kim Kardashian, Marymount Lisesi'nden mezun olduktan sonra babasına ait olan müzik pazarlama firmasında çalışmıştır. Kim Kardashian, daha çok sosyal hayatıyla, seks kasediyle, orijinal versiyonu ile E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality showlarıyla bilinir. Carmen Electra ile birlikte Acayip Bir Film ve Vadinin Melekleri adlı sinema filmlerinde, How I Met Your Mother, Beyond the Break gibi dizilerde rol alan seksi yıldız, 2012 Nisan ayından beri Kanye West ile beraberdir ve bu evlilikten bir kızı vardır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler