MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler son bölümde olay sahne

Dram yüklü Atv dizisi Kırgın Çiçekler 11. bölümü ile 7 Eylül Pazartesi akşamı, izleyicilerinin karşısına çıktı. Sürprizlerle dolu Kırgın Çiçekler son bölümüne Cemre'nin kaçırılma sahnesi damga vurdu. İşte, Kırgın Çiçekler son bölümde yaşananlar!

Sevilen Atv dizisi Kırgın Çiçekler 11. bölümüyle pazartesi akşamına damga vurmaya devam etti. Başarılı reyting oranlarıyla yeni sezonu da garantileyen Kırgın Çiçekler son bölümünde olayların ardı ardası kesilmezken, kadroya dahil olan iki isim dengeleri alt üst etti. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümlerde Serkan'ın Eylül'e aşık olduğunu öğrenen Cemre ve annesinin tepkisiyle yıkılan Kader'i büyük bir sürpriz bekliyordu. Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz ve Hazar Motan gibi genç isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler 11. bölümü7 Eylül Pazartesi akşamı ekranlardaydı.

KIRGIN ÇİÇEKLER 11. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler son bölümünde annesinin evinde hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşan Kader, annesinin attığı tokat ile bir kez daha yıkıldı. Geçtiğimiz bölümde Serkan-Eylül aşkını öğrenen Cemre, karşısına çıkan yeni isimle ailesinin sırlarını keşfetmeye başladı. Eylül ve Serkan cephesinde ise sürpriz gelişmeler vardı. Serkan'ı Eylül'den uzak tutmak isteyen Nazan, bu kez farklı bir yol denedi ve Kemal'e kızının okulunu değiştirmesi için para ödedi. Durumu öğrenen Serkan, Kemal ile yüzyüze geldi. Bu esnada ailesinin geçmişi peşinde düşen Cemre, gizemli biri tarafından kaçırıldı. Kader ve annesi arasında neler oldu? Cemre'yi kaçıran isim kimdi? Okula gelen genç çocuk ve Cemre'nin ne gibi bir bağı vardı? Tüm bu soru işaretleri, Kırgın Çiçekler 11. bölümde yanıt buldu.

KIRGIN ÇİÇEKLER KADROSUNDA 2 SÜRPRİZ İSİM

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Mehmet Aykaç'ın yer aldığı dram yüklü Kırgın Çiçekler'in kadrosuna 11. bölümde iki sürpriz isim dahil oldu. NTC Medya 'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna "Kaçak Gelinler" dizisinde Selim karakterini canlandıran Furkan Andıç ve en son O Hayat Benim dizisinde oynayan Birgül Ulusoy katıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler