MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kördüğüm 5. bölümünde şok eden manzara

Fox Tv'nin iddialı dizisi Kördüğüm 5. bölümüyle devam etti. Kocasıyla ilgili öğrendiği gerçekle büyük bir şok yaşayan Naz'a destek Ali Nejat'dan geldi. İşte, Kördüğüm son bölümünde yaşananlara dair detaylar!

Fox Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren Kördüğüm yepyeni bölümleriyle ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Oldukça iddalı dizilerle aynı gün ekrana gelmesine rağmen iddiasını başarılı bir şekilde sürdüren Kördüğüm 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her hafta büyük bir merakla beklenen dizinin ekrana gelen son bölümünde aldatıldığını öğrenen Naz, büyük bir yıkım yaşadı. Naz'a en büyük destek ise yaşanılanlara tanık olan Ali Nejat'tan geldi. Bu gelişme Naz ve Ali Nejat ikilisini daha da yakınlaştırdı. İbrahim Çelikkol'un güçlü ve etkili bir iş adamı Ali Nejat'ı dizilerden çok sinema filmleriyle tanıdığımız Belçim Bilgin'in idealist çocuk doktoru Naz'ı Alican Yücesoy'un ise hayalperest 'Umut' karakterini canlandırdığı Kördüğüm 5. bölümüyle 4 Şubat Perşembe akşamı Fox Tv'deydi!

KÖRDÜĞÜM 5. BÖLÜM ÖZETİ

Köşkte annesini ararken havuza düşen Kaan'ın çırpınışlarına şahit olan Feyza, yıllar önce kaybettiği oğlu Barış sandığı Kaan'ın peşinden suya atladı. Kaan'ın yaşadığı tehlike Feyza'nın travmalarını arttırdı. Umut'un Kenan'a olan borcunu ödeyebilmek için çırpınan Naz bu sırada karşısına çıkıp, "Ben Umut'un sevgilisiyim" diyen Sinem'in sözleriyle şoke oldu. Kördüğüm 5. bölümünde ailesiyle arasındaki uçurum her geçen gün artan Ali Nejat ise Naz'ın yaşadıklarına istemeden tanık oldu. Kafasını toplamak için ortadan kaybolan Naz'ın gittiği otelde, beklenmedik misafirleri oldu. Ardı ardına yaşanan aksilikler Naz ile Ali Nejat'ı birbirlerine daha çok yakınlaştırırken, Naz'ın bulunduğu yeri öğrenip, peşine düşen Umut, hiç beklemediği bir manzaraya şahit oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler