MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin 71. bölüm Samanyolu Tv'de yayınlandı

Pazar akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Küçük Gelin son bölümüyle 22 Mart Pazar akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Merakla beklenen Küçük Gelin 71. bölümde Melek, Devran'ı öldürmeye karar verdi.

Ekranların soluksuz izlenen dizilerinden Küçük Gelin son bölümüyle 22 Mart'ta izleyiciyle buluştu. Her hafta ayrı bir aksiyonun yaşandığı Küçük Gelin son bölümde, yaşanacak gelişmeler izleyiciyi ekrana bağladı. Küçük gelinlerin yaşadığı hayatı ve çocuk annelerin dramını konu alan Küçük Gelin dizisinin 71. bölümünde elinden geleni yapan ancak kızı Zehra'yı konakta tutmayı başaramayan Melek, Devran'ı öldürmeyi bile göze aldı! Ancak bu iş yeni olayları beraberinde getirdi.

KÜÇÜK GELİN 71. BÖLÜM ÖZETİ

Attan düşerek yaralanan Melek'i Devran buldu ve konağa getirdi. Melek'i kaçtığı için affetmeyen Devran, onu ağır bir şekilde cezalandırdı. Küçük Gelin son bölümde Şiyar da Zehra'nın peşinden gitti ve onu buldu. Konakta ise Ali'nin gelmesiyle sürpriz bir gelişme yaşandı. Ali'yi gören Melek çılgına döndü. Yaptığı bütün fedakarlıklara rağmen Zehra'yı konaktan uzak tutmayı başaramayan Melek, her şeyin sorumlusu gördüğü Devran'ı öldürmeye karar verdi. Daha sonra konakta bulduğu bir silahı eline alan Melek, Devran'ın karşısına çıktı ve silahı ateşledi. Ancak bu sırada Fatma'nın silahın üzerine atlaması Küçük Gelin son bölümde kurşunun sürpriz bir isme isabet etmesine neden oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler