MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde büyük sürpriz

Reyting rekortmeni Kanal D dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başardı. Yeni sezona bir hayli iddiali başlayan Kurtlar Vadisi Pusu 265. bölümünde Kenan Çoban sürprizi yaşanırken, Defne Samyeli rüzgarı esti. İşte, Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünden detaylar!

Kurtlar Vadisi Pusu hayranları, yine soluksuz izledikleri bir bölümle karşı karşıya geldi. Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde heyecan ve aksiyon hız kesmeden sürdü. 13. sezonuyla ekranlara gelmeye devam eden dizinin 265. bölümünde esrar perdeleri aralanmaya devam ederken, Polat Alemdar sevdiği kadının intikamını almak için kolları sıvadı. Dizinin yeni sezonuna Gölge karakteriyle giren Ertan Saban ve başarılı bir ajan olarak izleyicilerin karşısına çıkan Defne Samyeli'nin sahneleri özellikle merak konusuydu. Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, Necati Şaşmaz ve Cahit Kayaoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 265. bölümüyle 1 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi!

KURTLAR VADİSİ PUSU 265. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde; Leylasını en mutlu gününde düşmanlarının saldırısı sonucu kaybeden Polat Alemdar daha acısını içine gömmeden, bir darbe de KGT'ye yapılan baskında yemiş, Akif ve Aynur'a başta olmak üzere KGT'nin tamamını kaybetmenin şokunu yaşamaktaydu. Hayatları geçmişte kesiştiği ortaya çıkan ve uzun yıllar sonra karşılaşan Polat'la Zeynep arasındaki esrar perdesi yavaş yavaş kalktı. Hoca hakkında aldığı önemli bir haber üzerine Cahit'le birlikte Irak'a giden Polat Alemdar kendini, Irak'ın enerji kaynaklarını ele geçirmeye çalışan karanlık güçlerle büyük bir savaşın içinde buluyordu. Yüce Majeste'nin asasını ele geçiren Gölge ise, Polat Alemdar'ı ortadan kaldırmak için yeni ortaklar ve sinsi planlar peşinde koştu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler