MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümde büyük sır ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü izleyenlerini şaşırtan sahneleriyle ekran macerasını sürdü. 266. bölümüyle devam eden Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta izleyiciler, büyük sırların açığa çıkmasına tanık oldu. İşte, Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde yaşananlar!

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının yine soluksuz izlediği bir bölümle daha ekranlardaydı. Reyting rekortmeni Kanal D dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde bomba gelişmeler ve olay sahneler eksik olmadı. Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan dizinin 266. bölümünde geçmişin kirli sayfaları gün yüzüne çıkmaya başladı. Tansiyonun bir an eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde izleyiciler, Zeynep ve Polat Alemdar'ın bağlantısının çözüldüğü anlara tanık oldu. Polat ve Cahit bu kez Gölge'nin gölgenin peşine düşerken Zeynep olarak bilinen Asya'nın gerçek kimliği de ortaya çıkmak üzereydi. Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli ve Ertan Saban'ın paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölümü 8 Ekim Perşembe akşamı yayınlandı.

KURTLAR VADİSİ PUSU 266. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde; Polat Alemdar ile Zeynep arasındaki geçmişten gelen gizli ilişkinin şifreleri yavaş yavaş ortaya çıktı. Uzun yıllar sonra karşısına çıkan Zeynep'in sırrının peşine düşen Polat Alemdar, büyük bir sürprizle karşı karşıya gelirken, yeni ve acımasız düşmanı Gölge ile Zeynep arasındaki karanlık ilişkiler ortaya çıkmaya başladı. Peki, ele geçirmek için Polat Alemdar'la büyük bir savaşı göze alan Gölge'nin Sırlı Asayı teslim ettiği kişi kimdi? O kişi gerçekten Martin miydi? İşte bu sorular ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölümünde yanıt buldu.

DEFNE SAMYELİ'DEN İDDİALI BAŞLANGIÇ

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon bombası Defne Samyeli, "Ajan Zeynep" rolüyle adından söz ettiriyor. "Ajan Zeynep" karakteriyle Kurtlar Vadisi Pusu'ya iddialı bir giriş yapan Defne Samyeli, diziye dahil olur olmaz silahlı sahnelerden birinde boy gösterdi. Mafya tarafından kaçırılan otel sahibini kurtarmak isteyen Ajan Zeynep, beraberindeki Meryem ile harekete geçti. Silahların patladığı kurtarma sahnesinde Defne Samyeli'nin hayat verdiği Ajan Zeynep karakteri mafyanın 9 adamını öldürerek, otel sahibini kurtardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler