MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mahşer-i Cümbüş yılbaşı özel bölümüyle Star Tv'de ekrana geldi

Bir dönemin sevilen komedi programlarından Mahşer-i Cümbüş yılbaşı özel bölümüyle Star Tv ekranlarında başladı. Mahşer-i Cümbüş yılbaşı özel bölümüne Ahmet Kural ve Murat Cemcir konuk olarak katılırken, 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı' dizileriye ses getiren Selçuk Aydemir ise yönetmen koltuğunda oturuyor.

Bir döneme damga vuran, birbirinden yaratıcı ve eğlenceli skeçleriyle kahkahalar attıran Mahşer-i Cümbüş yılbaşı özel bölümüyle Star Tv ekranlarında yeniden izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen komedi programının oyuncu kadrosunda Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilek Çelebi, Ayça Işıldar Ak, Özlem Türay ve Yiğit Arı gibi isimler yer alıyor. Yeni yıl akşamı izleyicilere keyifli bir akşam yaşatan Mahşer-i Cümbüş yılbaşı özel bölümün konukları ise sevilen oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir oldu. Mahşer-i Cümbüş bu bölümüyle 31 Aralık Çarşamba gecesi ekrana geldi.

Doğaçlama tiyatro formatını ekranlara kazandıran, eğlenceli şov programı Mahşer-i Cümbüş, beş yıl aradan sonra "Yılbaşı özel bölümü" ile izleyiciye merhaba dedi.

Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilek Çelebi, Ayça Işıldar Ak, Özlem Türay ve Yiğit Arı gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bir araya getiren "Mahşer-i Cümbüş" yeni yıl akşamı izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı

Kardeş Payı dizisinin sevilen oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in de konuk olduğu programda birbirinden eğlenceli skeçler ile izleyenler kahkahaya doydu.

Mahşer-i Cümbüş'ün yönetmen koltuğunda "İşler Güçler" "Kardeş Payı" gibi fenomen olmuş dizilerle; gişe rekortmeni "Düğün Dernek"in senarist ve yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir oturuyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler