MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mayıs Kraliçesi 4. bölümde Nehir'i şok eden gerçek

Mayıs Kraliçesi 4. bölmüyle ekrana geldi. Duygu yüklü sahneleriyle dikkat çeken dizinin Show Tv'nin yeni dizisinin son bölümünde Nehir öğrendiği gerçek karşısında yıkıldı. İşte, Mayıs Kraliçesi 4. bölümde yaşananlar!

Duygu yüklü senaryosuyla kısa sürede dikkat çeken Mayıs Kraliçesi son bölümüyle yine nefes kesti. Güçlü kadrosunda Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy gibi isimlerin yer aldığı Mayıs Kraliçesi 4. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Merakla beklenen 4. bölümde çocukluk arkadaşı Dilara ile karşılaşan Nehir, öğrendiği gerçekle kahrolurken; Nehir'in küçüklük fotoğrafı ve kazağı Feryal'ı şok etti. Süprizlerle dolu Mayıs Kraliçesi 4. bölümü dün akşam Show Tv'deydi!

MAYIS KRALİÇESİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Mayıs Kraliçesi'nde bu hafta Nehir yıllar sonra yakın arkadaşı Dilara ile karşılaşmıştı. Nehir, Dilara ile sohbet ederken, çok acı bir gerçekle yüzleşir! Dilara, ailesinin kendisini Alper ile evlendirmek istediğini Nehir'e söyleyince, Nehir yıkıldı. Nehir ve Alper'in ilişkisini çok zor günler bekliyordu. Öte yandan Asu, Feryal'e Nehir'in küçüklük fotoğrafı ve kazağı ile gidince, Feryal şok oldu! Asu, Nehir'in Feryal'in öz kızı olup olmadığını sorgulamaktadır. Feryal'in ne tepki vereceği merak konusudur. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Alper ve Nehir'in birlikte olmasını istemeyen Celil ise, soluğu Feryal'in yanında aldı. Celil, Alper ve Nehir'i ayırabildi mi? Çocukluğundan beri Nehir'e derin bir aşk besleyen Oğuz'u da kötü bir sürpriz bekliyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler