MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mayıs Kraliçesi 8. bölümü şok etti

Show Tv'nin yeni sezon dizilerinden Mayıs Kraliçesi son bölümünde heyecan dozu arttı. Kısa sürede dikkat çeken Mayıs Kraliçesi 8. bölümünde SMDR Denizcilik şirketinin 60.Yılı kutlamasına yaşananlar damga vurdu.

Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan dizilerden Mayıs Kraliçesi yepyeni bölümleri ile dizi severleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Güçlü kadrosunun yanı sıra duygu ve entrika yüklü sahneleriyle ilgi çeken Mayıs Kraliçesi 8. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Diziye bu hafta SMDR Denizcilik şirketi için yapılan gece damga vuracak. Bu hafta herkesi şok edecek gelişmeler vardı: Asu, öz kızının Nehir olduğunu partide açıklamaya hazırlanırken; Alper Dilara'ya partinin ortasında evlenme teklifi etti. Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Mayıs Kraliçesi 8. bölümü dün akşam saat 19.45'te Show Tv'deydi!

MAYIS KRALİÇESİ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Mayıs Kraliçesi son bölümünde; SMDR Denizcilik şirketinin 60.Yılı şerefine büyük ve gösterişli bir parti düzenleyen Sencer, herkesi bu partiye davet etti. Yiğit tarafından kısa sürede olsa tutuklanan Sencer'in amacı yıkılmadığını ve Aytekin ailesinin gücünü dosta-düşmana herkese göstermekti. Ancak partide öyle anlar yaşandı ki, tüm davetlilerin dudağı uçukladı. Özellikle Nehir, büyük bir yıkıntı yaşayadı Asu, öz kızının Nehir olduğunu partide açıklamayı hedeflerken, Nehir'den ayrılan Alper Dilara'ya partinin ortasında evlenme teklifi etti Tüm bu yaşananlara Sencer'in tepkisi merak konusuydu. Başsavcı Yiğit'i de partisine davet eden Sencer, Mayıs Kraliçesi 8. bölümünde Yiğit için kötü bir sürpriz hazırlamıştır Savcılıktaki köstebeğin peşine düşen Yiğit, öğrendikleri karşısında şoka uğrarken, Celil Asu ve Nehir'in bir araya gelmemesi için sinsice bir plan hazırladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler