MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 58. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Medcezir son bölümde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Medcezir 58. bölümde Mert'i kurtarmak için çabalayan Yaman, baş düşmanı Turunç Nadir'le karşılaştı. Ayrıca şarkısı internette popüler olan Yaman için şans dönmeye başladı.

MEDCEZİR 58. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Medcezir 58. bölümü 30 Ocak Cuma akşamı ekrana geldi. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi isimlerin paylaştığı Medcezir yeni bölümde yaşanacak gelişmeler sevenlerini koltuklarına kitledi. Dizinin bu haftaki bölümüne sürpriz bir isim katıldı. Benim İçin Üzülme, Boynu Bükükler, Kurt Seyit ve Şura ve Beyaz Karanfil dizilerinde rol alan Çağlar Ertuğrul diziye dahil oldu. Yakışıklı oyuncu dizide İnanç Pars karakterine hayat verdi.

Medcezir son bölümde Yaman can düşmanı Nadir'le karşılaştı. Aklında ise Mert'i kurtarmaktan başka hiçbir şey yoktu. Nadir'in Yaman'la Mert'e doğrultuğu silah el değiştirdiğinde, Yaman babasının katiline karşı öfkesiyle mantığı arasında bir seçim yaptı. Fakat sonunun yaklaştığını hisseden Nadir, Yaman'ı da yanında götürmek için elinden geleni yaptı. Silah el değiştirdiğinde patladı.

Yaşanan kötülüklerden sonra Yaman'a şarkısı için teklif geldi. Medcezir 58. bölümde bu teklifin ardından Yaman ve Mira bir galaya davet edildi. Galadaki ünlü yakışıklı oyuncu İnanç Pars, Mira'yla yakından ilgilenince Yaman kıskandı. Öte yandan polis Mert'i kaçıranların peşine düştü. Mert'in Mehmet'i teşhis etmesiyle Yaman polisin bir adım önüne geçti. Mira'nın kendisini takip ettiğinden habersiz Mehmet'in peşine düşen Yaman kendisini tekrar tehlikenin ortasında buldu.

Yaşanan tehlikeli ve zor günlerin ardından Mira ve Yaman özledikleri eski hayatlarına geri döndü. Ancak Yamam'ın İnanç Pars konusundaki kıskançlıkları devam etti. Medcezir son bölümde gala gecesinde yaşanan bu olayların etkileri büyüyerek devam etti. Mert ve Yaman kızlara masum bir oyun oynamaya karar verdiler. Bu oyunun sonu herkese şok etkisi yarattı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler