MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mucize filmi Seda Tosun için dönüm noktası oldu

Mucize filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Seda Tosun açıklamalarda bulundu. Seda Tosun Mucize filminin kendisi için bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize filmiyle adını duyuran 25 yaşındaki Seda Tosun açıklamalarda bulundu. Mızgin karakteri için Facebook üzerinden CV'sini gönderen Tosun açıklamasında ''Mucize, benim de Mucizem oldu'' diyererek mutluluğunu dile getirdi.

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi "Mucize"nin en çok konuşulan isimlerinden biri, Mızgin karakterini canlandıran Seda Tosun oldu. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü öğrencisi olan Tosun, role 3 bin kişi arasından seçildi. Mahsun Kırmızıgül, Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin'i canlandıracak oyuncuyu bulmak için uzun süre bekledi.

Kırmızıgül'e Facebook üzerinden CV'sini ve fotoğraflarını yollayan Tosun'la deneme çekimi yapıldı. Rol, genç oyuncunun oldu. Tosun, filmin kaderini değiştirdiğini söyledi: "Mucize, benim de mucizem oldu. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu film, hayatımın dönüm noktası oldu." dedi.

Seda Tosun kimdir?

Seda Tosun, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü bölümü mezunudur. Balayı filminde başrol oynayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen genç ve güzel oyuncu Seda Tosun, 1.78 cm boyundadır. Ayrıca Seda Tosun 2008 yılı Miss Turkey finalistlerindendir. Genç oyuncu, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler