MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ne Münasebet 1. bölümüyle kahkahaya boğdu

Ekranlara yeni bir renk katacak Ne Münasebet ilk bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Başrollerinde; Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in paylaştığı Ne Münasebet 1. bölümünde izleyiciler karakterleri tanıma fırsatı buldu.

NE MÜNASEBET TÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Show Tv'de yaz sezonunda izleyicileri ekranlara bağlayacak bir dizi daha başladı: Ne Münasebet! Başrollerinde; Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça'nın oynadıkları, yapımını ARC Film'in üstlendiği Ne Münasebet 1. bölümüyle izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı. Birbirlerinden farklı iki insanın birlikte ayakta kalma mücadelelerini anlatan, oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekecek olan Ne Münasebet ilk bölümüyle 6 Haziran akşamı saat 21.00'de Show Tv'de ekrana geldi.

NE MÜNASEBET 1. BÖLÜM ÖZETİ

Ne Münasebet ilk bölümünde maceraperest, çapkın bir o kadar da sorumsuz bir insan olan Demir, bir gün artık babasının şirketinin başına geçmesi gerektiğine karar verdi. Ne var ki yıllar evvel babasına kızıp, kapısını vurup çıktığı Hakkı Bilir Hukuk Bürosu'nun başına geçmek o kadar kolay olmayacaktı. Hakkı Bey şirketin başına arabuluculuk meselelerinde uzmanlaşmış, Demir'in de eski stajyeri olan Nil'i geçirmek istemektedir. Birbirleriyle devamlı kedi köpek gibi didişen Demir ve Nil'in arasında şimdi yepyeni bir mücadele daha başlar. Üstüne üstlük şans eseri müdahil oldukları bir trafik kazasında arabuluculuk yapmaya çalışırken olaylar hiç beklenmedik yönde gelişti ve kahramanlarımız kendilerini mafyanın elinde kapana kısılmış halde buldular.

NE MÜNASEBET KONUSU

Ne Münasebet, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Demir, kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Ne Münasebet ilk bölümü renkli karakterlerini tanıtacağı bölümüyle Show ekranlarına gelecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler