MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'de 'Nerden Bileceksiniz" dedi, stüdyo yıkıldı

O Ses Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümü yine çok konuşuldu. O Ses Türkiye'ye "Nereden Bileceksiniz" şarkısını senlendiren Duygu Kutlu damga vurdu. O Ses Türkiye'nin 4 jüri üyesinin de döndüğü Duygu Kutlu, Murat Boz dedi.

TV8'in fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'de birbirinden güzel sesler keşfedilirken, renkli jüri üyelerinin diyalogları ekran başındakilere keyifli anlar yaşatıyor. O Ses Türkiye'de bu sezon jüri koltuklarında Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve tek koltukta tek butonu yöneten Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz yer alıyor. O Ses Türkiye'nin 25 Ekim akşamı ekrana gelen bölümünde en çok konuşulan isimlerden biri Duygu Kutlu oldu. Ahmet Kaya'nın "Nereden Bileceksiniz" şarkısıyla performansını sergileyen Duygu Kutlu, stüdyoyu alkışlarla inletirken; jüri üyelerini mest etti. O Ses Türkiye'nin 4 jüri üyesi; Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Gökhan-Hakan kardeşler, jüri Duygu Kutlu'yu takımlarına almak için ikna yeteneklerini bir hayli zorladılar. Tüm jür üyelerinin kendi takımına almakiçin yarıştığı Duygu Kutlu, Gökhan ve Hakan'ın takımını seçti.

O Ses Türkiye'nin dört jüri üyesini de takımına almak için kıyasıya bir mücadele ettiği, Duygu Kutlu'nun Hadise'yi seçmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak ani bir hamle ile sahneye çıkan Murat Boz, sempatik tavırlarıyla yarışmacıyı etkilemeye çalışınca, Hadise tepki gösterdi. Murat Boz,'ub Duygu Kutlu'yu yanağından öpünce stüdyoda büyük alkış koptu. Yarışmacının kendisine geleceğine emin olan Hadise ise Boz'un bu hareketine tepki göstererek sitemde bulundu.

VUR GİTSİN DEDİ, STÜDYO YIKILDI

O Ses Türkiye'nin 25 Ekim'de yayınlanan bölümüne damga vuran bir diğer isim ise Vur Gitsin isimli şarkıyı seslendiren Caner Can oldu. Caner Can; Vur Gitsin Beni isimli şarkıyı seslendirmeye başlayınca, hem izleyenler hem de jüri üyeleri büyük şaşkınlık yaşadı. Dikkat çeken performanslardan birisi olan Caner Can'a O Ses Türkiye jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş ve Gökhan-Hakan kardeşlerin dördü de döndü. Caner Can, tercihini Gökhan ve Hakan'dan yana kullandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler