MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oğuzhan Koç'a şok şaka Beyaz Show'a damga vurdu

Beyaz Show son bölümüne Oğuzhan Koç konuk oldu. Muzip sunucu Beyazıt Öztürk'ün Oğuzhan'a yaptığı şaka programa damga vurdu.

Hazırladığı skeçlerle, şovlarla ve şakalarla oldukça ses getiren Beyaz, yılın şakasına imza attı. Daha önce Candan Erçetin atışmasıyla sosyal medyada çokça konuşulan Beyaz Show, bu hafta Oğuzhan Koç'a hazırlanan şakayla kendinden söz ettirdi. Beyazıt Öztürk'ün, Eser Yenerler, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve İbrahim Büyükak'tan yardım alarak Oğuzhan Koç'a yaptığı şaka stüdyoyu kahkahaya boğdu.

PERİSCOPE'DEN YAYINLANDI

Beyaz Show için hazırladıkları kamera şakasında Oğuzhan Koç'un evine gece baskını yapan Beyazıt Öztürk, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak yaptıkları bu baskını Periscope'tan da canlı olarak yayınladı."Gemilerde talim var" şarkısıyla uykusundan uyandırılan Oğuzhan Koç, etrafında kameraları ve Beyaz Show ekibini görünce neye uğradığını şaşırdı. Ekip şarkı söyleyerek Oğuzhan'ı uyandırırken bir yandan da o anları kaydetti. Uyandığı anda kameraları gören Koç, şaşkınlığını gizleyemedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler