MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orhan Gencebay'ın benzeri Samsun'lu Müslüm Keküllüoğlu çıktı

'Berhudar ol evlat' meşhur sözüyle kulaklarımıza kazınan şarkıları ve filmleriyle sanat dünyasının yaşayan efsanesi olan Orhan Gencebay ikizini İstanbul'da ağırladı. Dolmuş şoförlüğü yapan Müslüm Keküllüoğlu, yıllardır hayalini kurduğu Orhan Baba'sıyla tanıştı, elini öptü, sarıldı, fotoğraf çektirdi. Müslüm'ün en büyük hayali de bu sayede gerçekleşmiş oldu.

Orhan Gencebay hayranı olan dolmuş şoförü Müslüm Keküllüoğlu eşi ve 2 çocuğuyla Samsun'dan yola çıktı en büyük hayalini gerçekleştirmek için. Tam 736 km yol gelerek İstanbul'a ulaşan Keküllüoğlu, resmen sanatçıyı hayatının içinde her daim hissediyor. Dolmuş şoförlüğü yapan Müslüm arabasının her yerine Orhan Gencebay'ı yaşatıyor adeta.

10 yıldır Samsun-Gaziosmanpaşa hattına direksiyon sallayan 32 yaşındaki Müslüm Keküllüoğlu, Orhan Gencebay hayranlığı için yaptığı şeylerle diğer arkadaşlarından ayrılıyor. Babası Müslüm Gürses hayranı olan ve kendisine bu yüzden Müslüm adı verilen Keküllüoğlu, babasının aksine hayranlığını Gencebay tarafından kullanıyor. Vatandaşlar tarafından da bu yüzden büyük ilgi çeken Müslüm 2 yaşındaki oğluna hayranlığı yüzünden Orhan, 1.5 aylık diğer oğluna da Orhan Gencebay'ın oğlunun adı olan Altan ismini vermiş.

Müslüm 4 ay önce Gencebay ile tanışmak için hayalini açıklamıştı. Aynı zamanda Orhan Gencebay'a da benzeyen dolmuş şoförü en büyük hayalini gerçekleştirerek ailesiyle birlikte ünlü sanatçının İstanbul'daki malikanesine davetli olarak gitti. İlk gördüğü anda Gencebay'ın elini öpen, sarılan ve bol bol fotoğraf çektiren Keküllüoğlu bu hayattaki en büyük dilediğini de gerçekleştirmiş oldu.

Keküllüoğlu yaptığı açıklamada;
"Orhan Gencebay'a karşı aşırı bir sevgi besliyorum. Dolmuşum bile hep Orhan Gencebay'ın fotoğrafları ve sözleriyle dolu. Bir gün benim Orhan Baba sevgimin üzerine haber yapıldı. Orhan Baba da beni televizyonda görünce tanışma isteğimi kabul etti. Orhan Gencebay'a yakın olan insanların arayıcılığıyla Orhan Baba'nın evine tanışmaya ve onun elini öpmeye gittim. 2 yaşındaki oğlum Orhan, 1,5 aylık oğlum Altan ve eşimle beraber Orhan Gencebay'ın evine tanışmaya gittik. Bizi görünce çok sevindi, çok memnun oldu. Orhan Gencebay, en çok küçük çocuğumun adına Orhan Bey'in oğlunun adını vermeme sevindi. 2 yaşındaki oğlumun adını da Orhan vermiştim ama o en çok küçük oğlumun adını Altan koymama sevindi. 'Bana hayran olan herkes çocuğuna Orhan ismini koyuyor ama kimse oğluna oğlumun ismini koymamıştı' diye duygusunu belirtti" dedi.

'BERHUDAR OL EVLAT'
Orhan Gencebay'ın en meşhur sözü olan 'Berhudar ol evlat'ı canlı şekilde duyan Müslüm şöyle devam etti:
"Orhan Bey, bizi gerçekten bir baba olarak karşıladı. Orhan Gencebay'ın oğlu beni ilk gördüğünde çok şaşırdı. 'Baba, resmen Orhan Gencebay gelmiş' dedi. Orhan Gencebay bana 'gençliğime benziyorsun' dedi. Benim en büyük hayalim olan Orhan Gencebay'la tanışmama vesile olan herkese teşekkür ederim. En büyük hayalim gerçekleşti. Orhan Baba ile tanıştım ve elini öpme fırsatı yakaladım. Orhan Baba da bana en meşhur sözü olan 'Berhudar ol evlat!' dedi. Daha sonrasında canı gönülden kucaklaştık. Ayrılmadan önce Orhan Gencebay bana '1,5 aylık bebekle yola çıkmışsın' dedi. Ben de kendisine 'Baba senin için her şeye değer' dedim. Hayatımın en güzel günüydü"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler