MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça son bölümün final sahnesi şok etti

Paramparça 22. bölümü şok final sahnesi ile milyonları ekrana kilitledi. Final sahnesinde sürpriz gelişmelerin yaşandığı Paramparça son bölümde tam herşey yoluna girmişti ki Hazal korkunç bir olayla karşı karşıya kaldı.

Milyonları ekrana kilitlemeyi başaran Paramparça 22. bölümü ile ekranlara geldi Dizinin yeni bölümünde Cihan üzerine atılan suçtan kurtulabildi mi? Özkan'ın velayet davasını duyan Cihan ne yaptı? Paramparça som bölümü tüm bu soru işaretleriyle dün akşam Star Tv ekranlarına geldi.

Paramparça'nın dün akşam yayınlanan bölümünde aşık olduğu kız arkadaşı Müge'yi yalıya getiren ve onunla baş başa bir hafta sonu geçirmeyi planlayan Ozan, Müge'nin yalıyı soymasıyla şok oldu. Ozan'ı bulan dedesi Rahmi Bey ona kötü haberi verdi: Müge yalıyı soyup kaçmıştı. Tuzağına düştüğü Alev'in yalanını ortaya çıkarmak için her yolu deneyen Cihan, Gülseren'in kendisine inanmaması karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Gülseren'e duygusal bir konuşma yapan Cihan, "Sevmek, teslim olmaktır" sözleriyle adeta bir aşk dersi verdi

ÖZKAN DAVA AÇIYOR

Öte yandan Candan, Özkan'ın aklına girmiş ve Cansu'ya soyadını vermek konusunda onu ikna etmişti. Hazal ile Rahmi Bey'in derdi bambaşkaydı. Onlar ortak sırları yüzünden birbirlerini idare etmek zorunda kalmıştır fakat gelişen olaylar bu çıkar ortaklığını bozdu.
Okul çıkışına Hazal'ı görmeye giden Gülseren, Hazal tarafından terslenir ama pes etmez. Birlikte taksiye binerler. Hiç planda olmayan bu yolculuk ikisini de beklenmedik bir sona götürüyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler