MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 29. bölümünde şok üstüne şok

Star ekranlarının fenomen dizisi Paramparça son bölümü 15 Haziran Pazartesi günü yayınlandı. Paramparça 29. bölümü izleyicileri şok sahnelerle karşıya karşıya geldi.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Paramparça 29. bölümü yine adından çok söz ettirecek sahneleriyle ekrana geldi. Heyecan dozu yüksek dizinin bu bölümünde izleyiciler sürpriz bir teklife tanık olacak. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Paramparça son bölümünde; Dilara ile aynı evde yaşamak zorunda kalmaktan sıkılan Cihan, Gülseren'i kaybetmemek için evlilik teklifinde bulundu. Her hafta farklı bir macerayla izleyicilerini ekrana kilitleyen Paramparça 29. bölümü sürpriz gelişmeleriyle 15 Haziran Pazartesi akşamı ekranlardaydı!

PARAMPARÇA 29. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça son bölümünde bütün parasını Keriman'a kaptıran Özkan velayet davasında vazgeçtiğini Candan'a söyledi. Candan ise Özkan'ın velayet davasından vazgeçmemesi için her yolu denemeye hazırdı. Cansu'nun velayeti için Dilara ile evcilik oyunu oynayan Cihan artık bu durumdan iyice sıkıldı. Cihan'ın eve dönmesini fırsat bilen Dilara ise bunu kullanmak ve Cihan'ın gitmesine engel olmak istedi. Hayatında ilk kez aşık olan Cihan, ne olursa olsun Gülseren'i kaybetmek istemedi ve sürpriz bir evlilik teklifi etti.

RAHMİ BEY'E KELEPÇE ŞOKU

İstemeden Teoman'ın ölümüne sebep olan Rahmi Bey yalıdayken, kapıya polisler geldi ve Rahmi Bey'i kelepçeledi.Yalıda bu hareketli saatler yaşanırken Cihan, Gülseren'i sır gibi sakladığı bir yere sürüklemekteydi. Cihan'ın eve, Dilara'nın yanına dönmesi Gülseren için bu ilişkinin sonuydu. Cihan'a, "Ben hayallerimi kaybettim. "Bize olmaz" dediğimiz her şey oldu." diyen Gülseren'e bir darbe de, yıllar sonra karşısına çıkan çocukluk arkadaşı Mehmet'ten geldi. Rahmi Bey'in polisler tarafından yalıdan kelepçelenerek götürüldüğünü Osman'dan öğrenen Avukat Candan, tüm bu olan biteni telefonun ucundaki gizemli kişiye haber verdi O gizemli kişinin, Cihan'ın attığı her adımdan haberi vardı.

PARAMPARÇA SEZON FİNALİ BELLİ OLDU

sezonun en çok konuşulan dizisi olma sıfatını kimseye kaptırmayan Paramparça sezon finali için geri sayım başladı. Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, başrollerini ise Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal ve Civan Canova'nın paylaştığı Paramparça 30. bölümüyle 22 Haziran'da sezona ara verecek!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler