MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pascal Nouma'dan şok Survivor iddiası

Survivor'da pazar akşamı dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler adeta eteklerindeki taşları döktü. Pascal Nouma'nın açıklamaları ise başta Hakan olmak üzere herkeste şok etkisi yarattı.

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan ada konseyine Hakan ve Pascal arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Pascal, Hakan'ın ırkçılık yaparak kendisine zenci diye sıfatlandırdığını ve onunla dalga geçmek istediğini belirtti. Hakan ise bu sözler karşısında şok oldu ve Pascal Nouma'ya yaptığının çok büyük bir yanlış olduğunu belirterek kendini savundu.

Survivor All star'da Ünlüler ile Gönüllüler bir kez daha dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler arasındaki gerilim arttı, yarışmacılar arasındaki gruplaşma bir kez daha gözler önüne serildi. Pascal Nouma, Hakan ve Serenay'ın kendisine saygılı davranmadığını söyleyerek gerginliği arttırdı. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, zor bir oylama geçirdi. Oylama sonucunda 4 kere ismi yazılan Hakan sms'e kalan ilk yarışmacı oldu.
SERENAY: ELİNİ VİCDANINA KOYSUN

Serenay ise Hakan'ı destekleyici açıklamalarda bulundu. Sinir krizi geçirdiğini ancak Pascal Nouma'nın bunu şov olarak değerlendirdiğini söyleyen Serenay, adada sadece Hakan'ın destek çıktığını anlattı. Serenay'ın sözleri; "Benim için gerçekten zorlu bir haftaydı. Hiç kimseye bulaşmadım, tartışmam bile olmadı. Bu hafta o kadar kötü geçti ki artık ben de dayanamadım. Annemin de belli bir rahatsızlıkları var. Sakinleştirici iğne olurken arka tarafta dalga geçilmesi beni bir hayli üzdü.

Bunu sorduğumda şov kelimesi, Serenay abarttın denilince bir hayli üzüldüm. Öyle ya da böyle güçlü olmak zorundayım. Elenme bahasına olsa da çizgimden çıkmayı düşünmüyorum. Ya sabır diyorum ve önüme bakıyorum.Bu durumda Hakan da benim yanımda oldu. Adada tekrar sorduğumda Pascal'a pişman mısın dedi o da hayır dedi. Elini vicdanına koyması gerekiyor insanın."

Serenay'ın suçladığı Pascal Nouma ise konseyde kendisini savundu. Hakan ile yaşadığı iki olayı paylaşan Pascal Nouma, Hakan'ın kendisine zencilik imasında bulunduğunu iddia etti. Konseyde Hakan'a "Önce bana ve rengime saygı duyacaksın" diyen Pascal, bir olayda da Hakan'ın kağıtları yere attığını, kendisini uyarması üzerine Hakan'ın, "Acun'un parasını verdiği zenciler toplasın" yanıtını verdiğini söyledi.
Pascal'ın suçlamaları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Hakan ise zaman zaman ayağa kalkarak söylenenlere tepki gösterdi. Acun Ilıcalı'dan tartışmaya müdahale etmesini isteyen Hakan, Pascal'ın yalan söylediğini, aralarında söylendiği gibi bir diyalogun geçmediğini iddia etti

Vitrin


En Çok Aranan Haberler