MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Petek Dinçöz, Can Tanrıyar'ı öldürmem için 500 milyar teklif etti '

Davalık olan Petek Dinçöz-Can Tanrıyar'ın küllenmiş tartışması devam ederken, yeni iddia gündemde bomba etkisi yarattı. Cezaevinden gelen mektupta; Petek Dinçöz'ün, Can Tanrıyar'ı vurması için kiralık tatil tutmaya çalıştığı iddia edildi.

Petek Dinçöz, eski eşi Can Tanrıyar'ı vurması için katil mi tuttu? Can Tanrıyar'a cezaevinde yatan bir hükümlüden gelen mektupun içeriği bomba etkisi yarattı. Hükümlü yazdığı mektupta; Petek Dinçöz ve annesinin Can Tanrıyar ile oğullarını vurması için 500 bin TL teklif ettiğini iddia etti. Bugün kiralık katil tuttuğu iddiasıyla gündeme gelen Petek Dinçöz, olaylı bir boşanma geçirdiği eski eşi Can Tanrıyar'ı aynı şekilde suçlamıştı. "Urfalı Ali" diye arayan birinden ölüm tehditleri alması üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunan Petek Dinçöz, eksi eşini suçlamıştı.

SORUŞTURMA DOSYASINA EKLENECEK

Can Tanrıyar ve oğulları Anılcan Tanrıyer ile Oğulcan Tanrıyar'ı vurması için Petek Dinçöz ve annesinin kendisine para teklif ettiği iddiasında bulunan hükümlü, geçtiğimiz gün saldırıya uğrayan Berkay hakkında da şu ifadeye yer verdi. "Beni bilen bilir. Bak Berkay'ın başına ne geldi?" İlginç detayların yer aldığı mektubun sağ köşesinde dikkat çeken bir diğer şey: " Buraya gel sana daha anlatacaklarım var" notuydu.

Can Tanrıyar'ın avukatı Hande Var'ın, hükümlü'den gelen mektubu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyasına göndereceği öğrenildi. Avukat'ın mektupta yer alan iddialar nedeniyle Petek Dinçöz ve annesi hakkında Tanrıyar ve iki oğluna karşı "adam öldürmeye teşebbüs" suçunu işledikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

İŞTE, PETEK DİNÇÖZ HAKKINDAKİ ŞOK İDDİANIN YER ALDIĞI O MEKTUP

"Selamunaleyküm" şeklinde başlayan mektubun detayları; "Değerli Can Tanrıyar, seninle 5 yıl önce sen, ben, Beyazıt Öztürk Bodrum'da Viktorya'da oturmuştuk. O Urfalı Ali ağabey benim. Ama Petek Dinçöz kimdir ki beni azmettirsin. Ben tetikçi değilim. İnstagram adresim Beran 1234567. Bak instagramımı incele. Ha benim kafam iyiyken o mesajları Petek Dinçöz ile annesi benim telefonumdan çekmiş olabilir. Bir ara Petek ile annesi bir inşaatçıdan bahsettiler. Halkalı'da mı ne. Dolandırıcılar milletin parasını yemiş o inşaatçı, Petek de onun reklamını yapmış. Kandırmış milleti ev alın diye. Petek'e 5 trilyon para verecekmiş. Petek bana, 'Ya Can ya da oğlunu vurdur 500 milyar veririm' dedi. Bende tokadı vurdum, 'Ben tetikçi miyim' dedim. Petek kimdir ki ben ona maşa olayım. Emre Çolak'ı 1-2 sene önce dövdüler ben de o dövenlere gereğini yaptım. Şuan onun dosyasından yatıyorum. Can bak beni bilen bilir. Bilmeyene de öğretirim. Bak Berkay'ın başına ne geldi? Ben Hidayet'im Can. Ben ne istersem o olur. Benim seninle işim yok. İnstagrama bak."

PETEK DİNÇÖZ KİMDİR?

29 Mayıs 1980 doğumlu olan Petek Dinçöz, 14 yaşına kadar İzmir'de yaşamıştır. Okul hayatını bırakıp mankenlik hayatına atılmıştır. 1997 yılında katıldığı Kıbrıs Güzellik yarışmasında 2. olan Petek Dinçöz, 1998'de başlayan Sırılsıklam adlı diziyle televizyon dünyasına adım atmıştır. Bu dizide Tuğba Özay ve Çağla Şikel'le başrolü paylaşmıştır. Ardından Mehmet Ali Erbil'in bir programında yardımcı sunucu olarak görev almıştır.1 999 sonlarında mankenliği bırakarak şarkıcılığa adım atan Petek Dinçöz, 2002'de düzenlenen 8. Kral TV Video Müzik Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü almıştır. Nisan 2002'de çıkardığı Aşkın Tam Sırası albümü Okşa, Foolish Casanova, Kısmetsizim, Allahın Belası, Zevksiz gibi parçaları pek çok kişiye ulaşan güzel şarkıcı, kariyerine şarkıcılıkla devam etmektedir.

CAN TANRIYAR KİMDİR?

Sık sık Petek Dinçöz ile magazin gündeminde yer alan Can Tanrıyar, 1960 yılında İstanbul'da Alevi kökenli bir ailenin çocuğu olarak doğmuştur. İstanbul'da Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Can Tanrıyer gezeteciliğe ilk adımı hayatına Milliyet gazetesinde muhabirlikle başlamıştır. Sabah, Güneş, Tan gazetelerinde çalışan usta gazeteci, Spor yazarı iken futbol ile magazini birleştirme kararıyla yapımcılık dünyasına adım atarak Televole'nin yapımcısı olmuştur. Can Tanrıyar, 11 ocak 2008 tarihinde Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Şov programında canlı yayında 28 Aralık 1998den beri ilişkisini sürdürdüğü şarkıcı Petek Dinçöz ile evlenmiştir. Petek Dinçöz'e sürpriz yapmak üzere organize edilen Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünalın kıydığı nikahta gelinin şahidi RTÜK Başkanı Zahid Akman, damadın şahidi ise Kanal D Haber Genel Müdürü Mehmet Ali Birand olmuştu. Uzun bir birliktelikten sonra evlenen çift, 10 Mart 2010 tarihinde boşandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler