MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 45. bölümde sürpriz isim

Kanal D'nin iddialı dizisi Poyraz Karayel son bölümüyle yine kasıp kavurdu. Sadreddin hastanede yaşam savaşı verirken, Bahri oğlunun acısıyla yıllardır görüşmediği arkadaşlarından yardım istedi. İşte Poyraz Karayel 45. bölümünde yaşananlar!

Soluksuz izlenen diziler arasında başı çeken Poyraz Karayel yepyeni bölümleriyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ekran başındakileri şoke eden bir sahneyle final yapan Poyraz Karayel 45. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bu hafta Sadreddin'in vurulduğu haberi herkesi bir anda yerle bir etti! Ard arda yaşananlara daha fazla tahammülü kalmayan Bahri, çareyi eski bir dostun kapısını çalmakta buldu. Sadreddin hastanede yaşam savaşı verirken, Bahri oğlunun acısıyla yıllardır görüşmediği ne kadar eski mafya babası varsa işbirliği yapmaya karar verdi. Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı oyuncu kadrosunda Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ali İl, Celil Nalçakan gibi isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel 45. bölümü nefes kesen sahneleriyle dün akşam saat 20.00'de Kanal D'deydi!

POYRAZ KARAYEL 45. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel'e bu hafta Sadreddin vurulması planları alt üst etti. Aceleci davranışı nedeniyle kurşunların hedefi olan Sadreddin yaşam mücadelesi verirken; herkes perişan oldu. Sadreddin vurulmuş ve ağır yaralı biçimde hastaneye kaldırılmıştı. Sadreddin hastanede yaşam savaşı verirken, Bahri oğlunun acısıyla yıllardır görüşmediği ne kadar eski mafya babası varsa topladı. Amaç Adil'e ulaşacak bir yol bulmaktı. Bahri ve adamları nihayet Adil'in şantaj kasetleri çekmek için düzenlediği bir partinin yerini öğrendiler. İçeriye casus olarak sızmaya Meltem gönüllü olur. Ama Meltem'in bu cesareti ona fazlasıyla pahalıya patladı...Ayşegül ve Poyraz Sadreddin'in vurulmasının şoku yanında kendi hesaplaşmalarına da devam ediyordu. Ayşegül ne derse desin Poyraz doktoru öldürdüğünden dolayı pişman değildi. Ama bu cinayet hiç beklenmedik şekilde Ayşegül'ün başını belaya soktu, Ayşegül kürtaj sırasında yaşadığı travmayı adeta bir kez daha yaşadı, Ayşegül'e bu çektirdikleri Poyraz'ın yaptığıyla yüzleşmesini sağladı. Üstelik cinayetten dolayı kendisi de hapse girme riskiyle karşı karşıyaydı..

POYRAZ KARAYEL'DE USTA KONUK

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'e 45. bölümde bir usta oyuncu daha katıldı. En son 'Göç Zamanı'nda rol alan Ali Erkazan diziye konuk oluyor. Usta oyuncu Ali Erkazan, dizide Bahri Umman'ın eski arkadaşıi İstanbul'un eski kabadayılarından biri olan İdris Demiroğlu karakterine hayat verdi. Zamanında İdris ile Bahri birlikte nice mafyayı dize getirmişler. Ama İdris bir süre önce bu işlerden elini ayağını çekmiş ve kendini balıkçılığa vermiş. Fakat Bahri'nin Adil Topal'ı bulmak için yardım istemesiyle, İdris silahını yeniden kuşandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler