MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reaksiyon son bölümde Yavuz intikam peşine düştü

Star Tv'nin heyecan dolu dizisi Reaksiyon son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Reaksiyon 9. bölümde Yavuz Duygu'nun intikamını almak için harekete geçti ve istihbaratı bastı.

Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikol, Yurdaer Okur gibi isimleri bulunduran Star Tv ekranlarını aksiyon dolu dizisi Reaksiyon 9. bölümüyle izleyenlerini koltuklarına kitledi. Merakla beklenen dizinin son bölümünde Duygu'yu kaybeden Yavuz intikam almak üzere harekete geçti. Önce istihbaratı basan Yavuz, ardından ise İbrahim'in yerini öğrendi! Dün akşam ekrana gelen Reaksiyon son bölümde heyecan dozu yüksek anlar yaşandı.

Yavuz Aslan Duygu'nun ölümüyle yasa boğuldu ancak bunu karşılıksız bırakmaya hiç niyeti yoktu. Hemen planlarını hazırlayan Yavuz istihbaratı bastı ve İbrahim'in yerini öğrendi. İbrahim'i bulmak umuduyla yola çıkan Yavuz'u kötü bir sürpriz bekliyordu. Yavuz bir kez daha büyük bir acı yaşadı. Öte yandan Oğuz Duygu'nun ölüm haberini aldı. Bu haberle adeta kahroldu. Tıpkı Yavuz gibi intikam isteyen Oğuz, Dayı'nın yanında yer almaya hazırdı. Ancak İbrahim de boş durmadı. Kendisinden intikam almak isteyeceklerini düşünen İbrahim ikiliye tuzak kurdu. Yavuz ve Oğuz her şeyden habersiz adım adım tuzağa yürüdü.

REAKSİYON DİZİSİNDE AYRILIKLAR DEVAM ETTİ Erdal Beşikçioğlu ve İbrahim Çelikol'un başrollerini paylaştığı Reaksiyon dizisinde geçen hafta yayınlanan bölümle Savaş Özdemir ve Nehir Erdoğan diziye veda etmişti. İki isim tarafından canlandırılan Ferhat ve Duygu karakterleri geçen bölümde öldürülmüştü. Ancak Reaksiyon'da ayrılıklar bu bölümde de devam etti.

Diziye bu hafta ise Fatih Paşalı ve Deniz Sarıbaş veda etti. Fatih Sarıbaş tarafından canlandırılan Fazıl karakterinin hayatına Yavuz son verdi. Öte yandan Deniz Sarıbaş'ın canlandırdığı Avukat Zerrin karakteri ise Yavuz'un baş düşmanı Deli İbrahim'in son kurbanı oldu. Yavuz ve Oğuz Duygu'nun ardından bu kez Zerrin'in ölümüyle büyük bir acı yaşadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler