MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Roman Havası son bölümü ekrana geldi

Roman Havası son bölümü izleyici karşısına çıktı. Son bölüm perşembe akşamı Show Tv'de yayınlandı. 2. bölümde Zarife Emin'den boşanmak için harekete geçti.

Ekranların yeni dizisi Roman Havası 2. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Son bölümde eğlenceli dakikalar yaşandı. Cennet Mahallesi'nin yeni versiyonu Roman Havası son bölümde Zarife, Emin'den boşanmak için mahallede şahit aradı. Ekrana gelen 2. bölüm 20.00'de Show Tv'de başladı. Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin ve daha pek çok ismin rol aldığı dizi son bölümüyle kahkahaya boğdu.

Ekranların eğlencesi bol dizisi Roman Havası son bölümde Zarife Emin'den boşanma konusunda kararlıydı. Alacağı maddi ve manevi tazminatı arttırmak isteyen Zarife işe koyuldu. Mahallede kendini doğrulayacak şahitler aradı. Aslı ile Kerem ise, Zarife ve Emin'in boşanmaması için şahitler aramaya başladılar. Çünkü onlar boşanırsa Kerem ve Aslı hiç birlikte olamayaktılar.

Roman Havası son bölümde karşılıklı şahitler savaşında arada kalan Zarife'nin kardeşi Haydar oldu. Çünkü, Zarife ve Emin boşanırsa o da Elmas'a kavuşamayacaktı. Tüm bunlar olurken bizimkilerin çalıştığı gazinoya İplik Fehmi adında bir gazino patronu geldi. Aslı'nın sesini çok beğendi ve ona reddedemeyeceği bir teklif getirdi. Aslı'nın yanıtı ise bu akşam belli oldu. Roman Havası 2. bölümü izleyiciyi ekran başına kitledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler